Impermo

Het grootste tegelaanbod van de BeNeLux

 

uitzonderlijke openingsuren impermo november tegels natuursteen parket

Impermo Nieuw Catalogus 2014

vtm 2be streekkrant dezondag vlan robtv tvl

 

In ons huis willen we niet alleen wonen. We willen er ook in leven, werken, ontspannen en gasten ontvangen. Een omgeving met eigen smaak en eigen ideeën. Daarom zoeken we een interieur dat ons aanspreekt. Daarom kiest u niet om het even welke tegels, natuursteen of parket.

Impermo is reeds 95 jaar een begrip in binnen- en buitenland.

Uw ideeën krijgen de ruimte in de toonzalen van enkele duizenden m².

 

 

Alle klassiekers, de nieuwste trends en alle bekende merken worden voorgesteld in kamergrote sfeerboxen. Aparte afdelingen voor wandtegels, vloertegels, terras, parket en natuursteen maken de keuze overzichtelijk.

Het succes van Impermo is ondermeer te danken aan een uiterst scherpe prijzenpolitiek. Massa-aankoop en enorme voorraden zijn uw voordeel. Zo kan u de vloer van uw dromen onmiddellijk meenemen of laten leveren aan huis. Uw bestelling kan ook maandenlang op afroep gestockeerd worden.

Toonzaal natuursteen Toonzaal tegels

 

56 Jonge en enthousiaste medewerkers en interieurarchitecten staan voor u klaar en geven graag deskundig advies bij uw bouw-of verbouwingsplannen. Op basis van uw plannen en wensen maken ze u graag een vrijblijvende offerte.

Kom gerust eens langs in onze toonzaal van Sint-Truiden of Wetteren en u zal merken dat u met open armen ontvangen wordt. Tegels, natuursteen of parket, bij Impermo vindt u steeds topdesign voor ieders budget.

Design your home

Een oude spreuk luidt: "Toon me hoe je woont en ik zeg wie je bent". En dat is nu net het motto van Impermo: Design your home!
Het allermooiste wordt betaalbaar, van tijdloos tot hedendaags, van exclusief tot basic. Impermo zorgt voor de beste prijs in ieder segment.

Goedkoper, Goedkoopst!

Ook voor het basisgamma vindt u bij Impermo, ondanks het grote assortiment, een prijs die vaak lager is dan deze in de gekende grote bouwmarkten. Wist u dat heel wat van de "goedkoopste" tegels in doe-het-zelfzaken geen enkele kwaliteitscontrole ondergingen?

Impermo echter streeft ernaar om toch basiskwaliteit te leveren aan de laagste prijs van de markt. Het verschil ligt in de afwerking en de kwaliteitscontrole. Het spreekt voor zich dat tegels van tweede keuze of met een beperkte afwerkingsgraad lager geprijsd kunnen worden. Het verschil is vaak pas zichtbaar na plaatsing en dan is het te laat. Van een echte tegelspecialist mag je terecht kwalitatief basismateriaal verwachten.

Alle prijzen op de website onder voorbehoud van drukfouten.

Lambrechts - Dr.Light

Tegels - Vloertegels - Sitemap - disclaimer