Tegels, natuursteen & parket

Over ons

Impermo

Na 97 jaar tegeltraditie is Impermo uitgegroeid tot een begrip als het op tegelsnatuursteen of parket aankomt. Zowel uit binnen- als buitenland komen geïnteresseerden  kijken, voelen en kiezen in de uitgebreide toonzalen. Impermo staat altijd garant voor de beste kwaliteit aan de beste prijs. Een goede service en een immense voorraad zorgen ervoor dat u als klant direct geholpen wordt en onmiddellijk de vloer van uw dromen mee naar huis kan nemen. Of u nu op zoek bent naar tegels voor uw woonkamer, badkamer, keuken, garage of terras, Impermo verrast u steeds met de allernieuwste collecties en trends. Alle grote merken vindt u hier onder één dak.

Impermo heeft wereldwijd contacten met tegelproducenten en keurt zelf de kwaliteit tot in de steengroeven. Via die directe import kan Impermo haar klanten laten meegenieten van de laagste prijzen. De 56 jonge en enthousiaste medewerkers staan dag in dag uit voor u klaar en geven u graag advies bij uw bouw- of verbouwingsplannen. Op basis van uw plannen en wensen maken ze u graag een vrijblijvende offerte.

Na Sint-Truiden & Wetteren, nu ook in Antwerpen

De nieuwste toonzaal, Impermo Antwerpen, ligt op de Boomsesteenweg 763 te Wilrijk, net langs Quick, voor de Ikea site. 

Ook in de nieuwe winkel blijft Impermo trouw aan haar concept, een groot assortiment, belevingsboxen, design aan betaalbare prijzen. Een enthousiast Impermo-team zal ook daar dag in dag uit klaarstaan met tegeladvies op maat van de klant.

Kom langs en u zal merken dat de grootste tegelzaak van de Benelux u met open armen ontvangt. Tegels, natuursteen of parket, bij Impermo vindt u steeds topdesign voor ieders budget.

Impermo-antwerpen-sint-truiden-wetteren