Tegels, natuursteen & parket

Vacatures bij Impermo

Impermo is een familiebedrijf dat al sinds 1918 tegels, natuursteen en parket verkoopt. Doorheen de jaren is Impermo uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende tegelspecialisten in de BeNeLux.

Onze troeven: een hecht team van 60 jonge, enthousiaste medewerkers, een groot assortiment, professioneel advies, scherpe prijzen en een voorraad van meer dan 100.000 m2 tegels, natuursteen en parket.

Impermo team vacature

Impermo Sint-Truiden
Medewerker Stalendienst 40u (M/V)

Je functie: Je werkt actief mee aan het betegelen van toonzaalopstellingen / Je verzorgt opbouw/afbouw standen voor evenementen / Je voert algemene onderhoudswerken uit / Je rapporteert de voortuitgang van de geplande werken aan de verantwoordelijke.
Je profiel: Je werkt graag zelfstandig en in teamverband / Je bent nauwkeurig en zeer flexibel / Je hebt een goede fysieke conditie / Je hebt ervaring in het betegelen van wand- en vloeroppervlakken / Je bent bereid om op zaterdag te werken / Je beschikt over een rijbewijs B ( rijbewijs BE is een pluspunt) / Attest heftruck is een pluspunt
Ons aanbod: Je krijgt een job vol afwisseling en individuele verantwoordelijkheid in een jong en dynamisch team. We bieden je tevens een aantrekkelijke bezoldiging in een sterk groeiend maar zeer stabiel bedrijf met meer dan 97 jaar familietraditie. Contract van onbepaalde duur.
 
Interesse? Stuur je CV met pasfoto en motivatiebrief naar stephanie@impermo.beMagazijnier (M/V) 40u vestiging Sint-Truiden
 
Je functie: Je zet bestellingen klaar voor de klanten, bedient en helpt hen bij de afhaling. Je ontvangt goederen en brengt deze naar de voorziene locatie.
 
Je profiel: Je bent gemotiveerd, flexibel en klantgericht. Je werkt nauwkeurig en doelgericht. Je bent in het bezit van een heftruckattest, reachtruck is een pluspunt. Je bent bereid op om zaterdag en in ploegverband te werken.
 
Ons aanbod: Je krijgt een job vol afwisseling en individuele verantwoordelijkheid in een jong en dynamisch team. We bieden je tevens een aantrekkelijke bezoldiging in een sterk groeiend, maar stabiel bedrijf met meer dan 98 jaar familietraditie.
 
Interesse? Stuur je CV met pasfoto en motivatiebrief naar gunther@impermo.be