Tegels, natuursteen & parket

Vacatures bij Impermo

Impermo is een familiebedrijf dat al sinds 1918 tegels, natuursteen en parket verkoopt. Doorheen de jaren is Impermo uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende tegelspecialisten in de BeNeLux.

Onze troeven: een hecht team van 60 jonge, enthousiaste medewerkers, een groot assortiment, professioneel advies, scherpe prijzen en een voorraad van meer dan 100.000 m2 tegels, natuursteen en parket.

Impermo team vacature

  • Toonzaaladviseur/Interieurvormgever vestiging Sint-Truiden (M/V)
Je functie: Je begeleidt onze klanten bij hun keuze en geeft technisch en esthetisch advies.

Je profiel:
Je bent een vlotte en energieke persoon die nauwkeurig kan werken. Je beschikt over de nodige commerciële feeling en computervaardigheden. Je hebt een aangeboren gevoel voor creativiteit, esthetiek en design. Je hebt kennis van het Frans. Je bent een echte teamplayer en op zaterdag werken is geen probleem voor jou.

Ons aanbod:
Je krijgt een job vol afwisseling en individuele verantwoordelijkheid in een jong en dynamisch team. We bieden je tevens een aantrekkelijke bezoldiging in een sterk groeiend en zeer stabiel bedrijf met meer dan 95 jaar familietraditie.

Interesse? Stuur dan je CV met foto en motivatiebrief naar stephanie@impermo.be
  • Impermo Sint-Truiden: magazijnmedewerker/Orderpicker 40u/week (M/V)

Je functie  Als orderpicker moet je bestellingen klaarzetten voor klanten / klanten bedienen en helpen bij afhalingen / Je ontvangt goederen van leveranciers en brengt deze naar de voorziene plaats.

Je profiel  Je werkt graag in groep en bent klantgericht / Je werkt nauwkeurig, stipt en doelgericht / Je hebt een attest voor heftruck/reachtruck/ Je hebt een goede fysieke conditie/ Je bent bereid om op zaterdag te werken (9-18u). Zondag en maandag ben je vrij/ Contract bepaalde duur met optie vast contract.

Interesse? Stuur dan je CV met foto en motivatiebrief naar stephanie@impermo.be