Tegels, natuursteen & parket

Vacatures bij Impermo

Impermo is een familiebedrijf dat al sinds 1918 tegels, natuursteen en parket verkoopt. Doorheen de jaren is Impermo uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende tegelspecialisten in de BeNeLux.

Onze troeven: een hecht team van 60 jonge, enthousiaste medewerkers, een groot assortiment, professioneel advies, scherpe prijzen en een voorraad van meer dan 100.000 m2 tegels, natuursteen en parket.

Impermo team vacature

  • Impermo Sint-Truiden: Marketing Verantwoordelijke (m/v)

De marketing verantwoordelijke bepaalt samen met de commerciële en product manager het marketingbeleid van Impermo. Hij/zij stuurt een team aan dat verantwoordelijk is voor de acties om het marketingbeleid uit te dragen.


Belangrijkste taken:
De marketing verantwoordelijke is verantwoordelijke voor het meebepalen van het marketingbeleid en de uitvoering ervan. Hij/ zij beheert het marketingbudget, bewaakt de strategie, doet marktonderzoek en concurrentieanalyse, off- en online campagnes, beheert de website van A tot Z, bewerkt actief de sociale media, ondersteunt het verkoopsteam door het nodige materiaal tijdig ter beschikking te stellen en coördineert evenementen waar Impermo op marketing gebied aan deel neemt. De marketing verantwoordelijke zal deze taken zelf uitvoeren of de verantwoordelijkheid nemen dat zijn/haar team deze uitvoert.


Competenties:
Naast sterke leidinggevende capaciteiten, beschikt hij/zij ook over een flinke dosis klantgerichtheid om de Impermo producten via nieuwe campagnes bij de klant thuis te brengen. Daarnaast zijn creativiteit, overtuigingskracht en flexibiliteit nodig om deze functie te kunnen invullen. Sociale media, netwerken en on-line marketing kennen geen geheimen meer voor jou. Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans.


Aanbod:
Een aantrekkelijke functie met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid binnen een dynamische en sterk groeiende onderneming.


Je bent een echte teamplayer. Op zaterdag werken is geen probleem voor jou.


Interesse in deze job? Stuur dan je cv met pasfoto en motivatiebrief naar stephanie@impermo.be  • Impermo Sint-Truiden:  Boekhouder (m/v) 

Je functie In samenwerking met je collega’s op de financiële dienst zorg je voor:
Boeken van aankoopfacturen en bankafschriften / Maandelijkse afsluiting van de resultatenrekening, opstellen en controleren van de balans / Jaarafsluiting, beheer en codering van het vast actief en voorbereiding van de jaarrekening / Jaarlijks opstellen van de budgetten en maandelijks vergelijken met de maandafsluiting / Naast de Impermo boekhouding, ben je verantwoordelijk voor de boekhouding van de moeder vennootschap en een aantal kleinere vennootschappen. Je beheert deze boekhoudingen van A tot Z / Je rapporteert aan de financiële manager.


Je profiel Je hebt minstens een bachelor diploma (liefst handelswetenschappen)/ je hebt minimum 3 jaar werkervaring binnen een boekhoudafdeling / Je bent vertrouwd met computerprogramma’s zoals Excel. Je werkt zeer nauwkeurig en georganiseerd (hands-on-mentaliteit) / Je bent leergierig, denkt analytisch en bent zeer communicatief en dynamisch / In teamverband kunnen werken is een must/ Werken op zaterdag is geen probleem voor jou.
Interesse in deze job? Stuur dan je cv met pasfoto naar stephanie@impermo.be

  • Impermo Sint-Truiden: magazijnmedewerker/Orderpicker 40u/week (M/V)

Je functie  Als orderpicker moet je bestellingen klaarzetten voor klanten / klanten bedienen en helpen bij afhalingen / Je ontvangt goederen van leveranciers en brengt deze naar de voorziene plaats.

Je profiel  Je werkt graag in groep en bent klantgericht / Je werkt nauwkeurig, stipt en doelgericht / Je hebt een attest voor heftruck/reachtruck/ Je hebt een goede fysieke conditie/ Je bent bereid om op zaterdag te werken (9-18u). Zondag en maandag ben je vrij/ Contract bepaalde duur met optie vast contract.

  • Impermo Wetteren:  Verkoopsmedewerker (m/v)

Je functie  Je begeleidt onze klanten bij hun keuze en geeft technisch en esthetisch advies.

Je profiel Je bent een vlotte en energieke persoon die nauwkeurig kan werken. Je beschikt over de nodige commerciële feeling en computervaardigheden. Je hebt een aangeboren gevoel voor creativiteit, esthetiek en design. Kennis van het Frans is een pluspunt.

Ons aanbod Je krijgt een job vol afwisseling en individuele verantwoordelijkheid in een jong en dynamisch team. We bieden je tevens een aantrekkelijke bezoldiging in een sterk groeiend maar zeer stabiel bedrijf met meer dan 95 jaar familietraditie. Je bent een echte teamplayer. Op zaterdag werken is geen probleem voor jou.

Interesse in deze job? Stuur dan je cv met pasfoto en motivatiebrief naar stephanie@impermo.be