Tegels, natuursteen & parket

Vacatures bij Impermo

Impermo is een familiebedrijf dat al sinds 1918 tegels, natuursteen en parket verkoopt. Doorheen de jaren is Impermo uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende tegelspecialisten in de BeNeLux.

Onze troeven: een hecht team van 60 jonge, enthousiaste medewerkers, een groot assortiment, professioneel advies, scherpe prijzen en een voorraad van meer dan 100.000 m2 tegels, natuursteen en parket.

Impermo team vacature

Impermo Sint-Truiden
Medewerker Stalendienst 40u (M/V)

Je functie: Je werkt actief mee aan het betegelen van toonzaalopstellingen / Je verzorgt opbouw/afbouw standen voor evenementen / Je voert algemene onderhoudswerken uit / Je rapporteert de voortuitgang van de geplande werken aan de verantwoordelijke.
Je profiel: Je werkt graag zelfstandig en in teamverband / Je bent nauwkeurig en zeer flexibel / Je hebt een goede fysieke conditie / Je hebt ervaring in het betegelen van wand- en vloeroppervlakken / Je bent bereid om op zaterdag te werken / Je beschikt over een rijbewijs B ( rijbewijs BE is een pluspunt) / Attest heftruck is een pluspunt
Ons aanbod: Je krijgt een job vol afwisseling en individuele verantwoordelijkheid in een jong en dynamisch team. We bieden je tevens een aantrekkelijke bezoldiging in een sterk groeiend maar zeer stabiel bedrijf met meer dan 97 jaar familietraditie. Contract van onbepaalde duur.
 
Interesse? Stuur je CV met pasfoto en motivatiebrief naar stephanie@impermo.be

Impermo Sint-Truiden

Logistiek Planner (m/v) 38u

Je functie: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en planning van de leveringen aan huis bij onze klanten in binnen- en buitenland.
 
Je profiel: Als logistiek planner ben je een centraal aanspreekpunt binnen het bedrijf: je bent een gedreven teamplayer, stressbestendig en flexibel / Je staat voortdurend in contact met onze particuliere klanten en transporteurs: een doorgedreven klantvriendelijke houding is een must / Goede kennis Frans vereist / Werkervaring is voor ons niet het belangrijkste, wel de wil om te leren en ervoor te gaan / Werkregime: maandag t.e.m. vrijdag / Contract onbepaalde duur.

Ons aanbod: Je krijgt een job vol afwisseling en individuele verantwoordelijkheid in een jong en dynamisch team. We bieden je tevens een aantrekkelijke bezoldiging in een sterk groeiend maar zeer stabiel bedrijf met meer dan 97 jaar familietraditie.

Interesse? Stuur dan je CV met pasfoto en motivatiebrief naar liesje@impermo.be