Tegels, natuursteen & parket

Vacatures bij Impermo

Impermo is een familiebedrijf dat al sinds 1918 tegels, natuursteen en parket verkoopt. Doorheen de jaren is Impermo uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende tegelspecialisten in de BeNeLux.

Onze troeven: een hecht team van 60 jonge, enthousiaste medewerkers, een groot assortiment, professioneel advies, scherpe prijzen en een voorraad van meer dan 100.000 m2 tegels, natuursteen en parket.

Impermo team vacature


Voor haar nieuwe vestiging in Oostende (januari 2016)  zoekt impermo:

Verkopers en/of interieurvormgevers (M/V)
Je functie: Je begeleidt onze klanten bij hun keuze en geeft technisch en esthetisch advies. Je profiel: Je bent een vlotte en energieke persoon die nauwkeurig kan werken. Je beschikt over de nodige commerciële feeling en computervaardigheden. Je hebt een aangeboren gevoel voor creativiteit, esthetiek en design. Je bent een echte teamplayer en op zaterdag werken is geen probleem voor jou.

Magazijnier / poetsmedewerker 40u (M/V)
Je functie: Op woensdag en zaterdag zet je als magazijnier de bestellingen klaar voor de klanten, bedien je hen en help je hen bij de afhaling. Je ontvangt goederen en brengt deze naar de voorziene plaats. Daarnaast sta je de overige dagen in voor de schoonmaak en onderhoud van onze toonzaal, keuken, burelen, sanitair enz. Je profiel: Je bent flexibel, nauwkeurig, doelgericht en kan zelfstandig werken. Je bent in het bezit van een heftruckattest.

Ons aanbod: Je krijgt een job vol afwisseling en individuele verantwoordelijkheid in een jong en dynamisch team. We bieden je tevens een aantrekkelijke bezoldiging in een sterk groeiend en zeer stabiel bedrijf met meer dan 97 jaar familietraditie.


Interesse? Stuur dan je cv met foto en motivatiebrief naar stephanie@impermo.be. Als je geselecteerd bent, nodigen wij je uit op onze job-dagen in Oostende op woensdag 21 oktober & donderdag 5 november (17u-21u).