Een grote lenteschoonmaak: zo laat je jouw terras opnieuw stralen

Is je terras net als jij klaar voor de eerste zonnestralen? Of kan het nog een grondige lenteschoonmaak gebruiken? Dat is vast geen klusje waar je om zit te springen. Maar met onze tips en producten maak je jouw terras in een mum van tijd BBQ-proof.

Keramische terrastegels: vlekkeloos de winter door

Een keramische terrastegel is zo goed als winterproof. Ook na een gure winter ziet je terras er nog altijd even fris uit. Keramische tegels nemen namelijk geen vuil op. En van groenaanslag heb je ook weinig last. Heb je toch last van aanslag of een hardnekkige vlek, dan is Lithofin Actiefreiniger een goede keuze. Dit product breng je onverdund aan. Even met een schrobborstel verdelen over het terras en, afhankelijk van de vervuilingsgraad, maximaal 10 uur laten inwerken (raadpleeg altijd het technische productblad). Daarna met water en een schrobborstel afschrobben en -spoelen.

SUPERTIP
Een hogedrukreiniger gebruiken is meestal geen goed idee. Het maakt de voegen poreus en zorgt ervoor dat vuil zich sneller vastzet. 

Terrastegels van blauwe hardsteen opknappen

Wil je blauwe hardsteen weer laten stralen voor de warme lentedagen? Daarvoor heb je niet veel nodig. Lithofin Buitenhuisreiniger is een reinigingsproduct dat speciaal is ontwikkeld voor terrastegels van natuursteen. Dit product is tijdens de lenteschoonmaak jouw redder in nood voor zowel blauwe hardsteen, graniet als leisteen.

Granieten terrastegels snel spik en span krijgen

Graniet is het ideale materiaal voor je terras. Het oogt mooi, het is buitengewoon natuurlijk en valt makkelijk te onderhouden. De lenteschoonmaak doen voor een natuurstenen terras? Lithofin Buitenhuisreiniger is jouw partner in crime. Een kwestie van aanlengen met water en even laten intrekken in het natuursteen. Het enige wat je verder nog moet doen is schrobben met een schrobborstel. Daarop is je terras helemaal klaar voor de lente.

TIP VOOR JE NIEUW TERRAS
Verwelkom jij de lente dit jaar met een kersvers terras van natuursteen? Ten vroegste 5 dagen na het voegen verwijder je eventuele cementsluier met Tilestone Vuilverwijderaar. Zo ben je ook meteen verlost van achtergebleven bouwvuil! 

Verken het assortiment

Met het juiste onderhoudsproduct kun je nog jarenlang zorgeloos van je terras genieten. Ontdek hier al onze onderhoudsproducten

Gerelateerde producten

Onderhoud | Tilestone Vuilverwijderaar Veelkleurig  0.00cm Beschikbaar € 12,99
Onderhoud | 15x30 cm | Lithofin Buitenhuisreiniger 15x30cm  10.00cm Beschikbaar € 14,99
Onderhoud | 5x23 cm | Actiefreiniger - keramisch/natuursteen 5x23cm  5.00cm Beschikbaar € 35,99
Ga naar andere posts
Vorige Volgende Ga naar lijst
Andere posts van onze blog