Klaas en Heleen worden overdonderd door hun herenhuis in Antwerpen

Klaas en Heleen houden hun zenuwen niet langer onder bedwang. Zo opende de zevende en laatste aflevering van Blind Gekocht. Maar was het al dat wachten waard? We kruisen de vingers, want in aflevering 6 bleek al dat dit de meest uitdagende renovatie zou worden.

Na een rusteloze nacht haalt Dina het koppel op bij vrienden. Vol verwachtingen stapt het duo in de auto. Want waar rijden ze heen? Ligt het herenhuis dat Béa gevonden heeft in hartje Antwerpen? Als Dina de ring afrijdt, wég van het centrum, is de teleurstelling toch van de gezichten af te lezen. Hopen dan maar, op liefde op het eerste gezicht voor het huis…

Afwachten vol spanning

Maar ook dat blijft voorlopig een vraagteken. Het ging sowieso al om een totaalrenovatie en door onverwachte problemen moest Bart het budget hier en daar anders verdelen. Zou hij op z’n minst beneden al een verschil hebben kunnen maken? Zit de basis goed? Welke werken moet het koppel zelf nog aanvangen?

Heel wat vragen, dus. Maar zodra de deur openzwaait, heerst er meteen een vlaag van opluchting. De imposante trappenhal kreeg een fikse opfrisbeurt en van de grauwe inkom viel niets meer te herkennen. De leuke patroontegeltjes Paul & Jane Pattern Dudley op de vloer zorgen ervoor dat het witte vlak doorbroken wordt.

Que pasa?

De ledverlichting aan de muur zegt in de leefruimte vervolgens alles: que pasa? Niet alleen een leuke knipoog naar de tijd die het koppel in Mexico doorbracht, maar ook een passende beschrijving van hun gevoel op dit moment. Totaal overdonderd zien ze hoe Bart de leefruimte gezellig heeft aangekleed en wat voor een kookparadijs hij gecreëerd heeft.

Opnieuw komen de patroontegeltjes terug, deze keer als wandbekleding. Op de vloer koos Bart voor een licht parket. Op naar de eerste verdieping dan, waar de compleet verouderde badkamer werd omgetoverd tot een wasruimte. We zien er opnieuw de zwart-witte patroontegeltjes!

Maar waar bevindt de badkamer zich dan wel? Op de volgende verdieping, als onderdeel van de complete mastersuite! Met twee afzonderlijke lavabo’s en een erg ruime douche, heeft het koppel hier zeker voldoende plaats. Een bijzonder element in de afwerking is de keramische tegel Pietra Lombarda Off White als wandbekleding. Deze keramische variant van de Italiaanse kalksteen Ceppo di Gre vormt een mooie blikvanger in de badkamer. Knap!

Aansluitend vinden we nog de dressing en de slaapkamer, waarmee het koppel tot hun grote vreugde een compleet afgewerkte verdieping ontdekt. Dat er op de derde en laatste verdieping praktisch nog niets gebeurd is, merkt het koppel haast niet op.

Tot slot kijken we nog even naar buiten, waar de keramische tegel Tilestone Century Grey een plaatsje heeft veroverd op het terras. Eind goed, al goed? Absoluut! Het koppel glundert van geluk. Klaas besluit dan ook dat het hele Blind Gekocht-team een shotje verdient van zijn favoriete tequila. Santé.

En nu…

En ook de andere koppels genieten ondertussen volop van hun nieuwe stek, zien we verder in de aflevering. Bij Impermo zijn we trots dat we deel uitmaken van alle knappe interieurs. Wat een avontuur! Kriebelt het bij jou ook om deze uitdagende zoektocht in de handen te leggen van experts? Aarzel zeker niet om je in te schrijven. Wie weet ontmoeten we elkaar dan in het nieuwe seizoen. Tot dan!

Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs