KINDERKAMER - Hoe kies ik de juiste vloer?

HOE KIEZEN?

Bij het kiezen van een vloer voor de kinderkamer zijn er een aantal specifieke factoren waarmee je best rekening houdt. Om je prinses of piraat de grootste avonturen te bezorgen moet je niet enkel een keuze maken in budget en uitstraling, maar ook in onderhoud, geluid, krasvastheid en comfort. Hierbij een aantal tips en tricks zodat jij de keuze kan maken waar je elke dag blij mee bent.

WARME WERELD

Wil je koude kindervoetjes vermijden? We mogen dan wel grote fans zijn van Frozen, maar zelf hebben we het toch graag warm. Op een ijskoude vloer spelen kan de pret immers nogal bederven. Creëer een aangenaam warme speelplek met vloerverwarming in combinatie met keramische tegels. Dat is niet alleen warm aan de voetjes, maar ook energiezuinig en plaatsbesparend. Extra veel plaats dus om alle energie kwijt te kunnen!

KNOEIEN KAN

Niets zo makkelijk in onderhoud als een keramische tegel. Limonade gemorst? Zo gefixt! Er bestaan immers keramische tegels die vrijwel niet poreus zijn, waardoor vlekken niet in de tegels doordringen en je ze makkelijk kan wegpoetsen. Sta er ook bij stil dat sommige keramische tegels kras- en slijtbestendiger zijn dan andere. Een goede begeleiding bij je keuze kan je latere frustraties besparen.

GEZELLIGHEID TROEF

De gezelligheid van houtlook in de slaapkamer is ongeëvenaard. In keramisch parket heb je een enorm uitgebreide keuze. Noem een kleur en/of een maat en er bestaat zeker een parkettegel van. Ook laminaat wekt ditzelfde knusse gevoel op. Minpuntje aan laminaat? Het is niet zo slijtvast als een keramische tegel. Ga in je keuze voor laminaat dus voor een exemplaar met een hoge mate van krasbestendigheid.

Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs