TREND - Groot, groter, grootst

De nieuwste technologieën maken het mogelijk om steeds grotere keramische tegels te produceren met dezelfde sterkte als kleinere formaten. XL-tegels zijn een echte trend bij iedereen die houdt van minimal chic of industriële look, maar ondertussen doet grootformaat ook zijn intrede in landelijke interieurs.

GROOT
Tilestone Marble White (75x75cm)

Imponeer met deze marmerimitatie van natuursteen die elke kamer in huis meteen omtovert tot een juweeltje. Tilestone Marble White zorgt voor klasse en uitstraling in de keuken of badkamer. Bovendien kan je deze XL-tegel ook tegen de wand plaatsen waardoor je het plaatje helemaal compleet maakt.

GROTER
Tilestone Manhattan Light Grey (120x60cm)

Tilestone Manhattan Light Grey heeft de uitstraling van een industriële betonvloer, gecombineerd met alle onderhoudsgemak van een keramische tegel. Hierdoor is hij ook perfect bruikbaar in vochtige ruimtes, zoals de badkamer of de keuken. Deze betonlook mixt zich perfect met de rest van je interieur, waardoor je telkens weer geniet van de rust en eenvoud die deze tegel uitstraalt. 

GROOTST
Materia Grigio (120x120cm)

Ook Materia Grigio, een keramische natuursteenimitatie, past door zijn afmeting van 120x120cm perfect in dit rijtje. Wil je de plaatsing van deze XL-tegels vergemakkelijken? Met Tilestone Ecoflex Ultra lijm en het Tilestone Levelling System, dat ervoor zorgt dat je vloer overal gelijk ligt, zorg je zelf moeiteloos voor een perfecte plaatsing.

Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs