TRENDS 2018 - De sfeer van weleer

Wil jij helemaal mee zijn met de laatste interieurtrends?
Op de internationale tegelbeurs Cersaie in Bologna heeft ons team van aankopers heel wat inspiratie opgedaan voor het volgende jaar.
Wij geven je alvast een overzicht van de tegeltrends voor 2018 die zij gespot hebben. 

PROUD TO PRESENT TO YOU
Paul & Jane

We stellen jou graag voor aan onze exclusieve Paul & Jane collectie van keramische patroontegels. De Paul & Jane collectie brengt de sfeer van de Belle Epoque met zijn kleurrijke tegelpatronen weer helemaal tot leven.De luxueuze tijdloze uitstraling van rijke decors gecombineerd met het onderhoudsgemak van een keramische tegel zorgen ervoor dat Paul & Jane een plekje verdient als blikvanger in jouw interieur. Droom helemaal weg bij deze nieuwe collectie authentieke keramische patroontegels.

OOG VOOR KWALITEIT
Terrazzo

Een andere klassieker die in een modern jasje gestoken wordt is terrazzo. De keramische Terrazzo Mix bezorgt jou het uitzonderlijke uitzicht van stukjes marmerkorrel in beton. Op deze manier wordt deze terrazzo-imitatie al snel de uitblinker in jouw interieur. Kies je zwart, wit, grijs of liever een kleur? Alles kan! 

KARAKTERVOLLE KERAMIEK
Ceppo di gre

Haal je graag de charme van een natuursteen in huis? Ook Ceppo di gre, een grijze Italiaanse kalksteen met keivormige gesteentefragmenten, is aan een echte revival bezig in de vorm van een keramische versie. Een natuursteen vraagt immers wat meer onderhoud dan een keramische tegel. Dus als je graag voor een onderhouds- en budgetvriendelijke tegel kiest, maar niet wil inboeten aan karakter, is deze trend het perfecte alternatief. 

SIZE DOES MATTER
XL-formaten

Grote en nog grotere formaten blijven nog steeds in. De liefhebbers van een eerder strak interieur zitten bij deze trend zeker goed. Ook in natte ruimtes zoals de badkamer of douche zijn grote formaten interessant. In ons assortiment vind je alvast XL-tegels van 120x60cm, zoals Tilestone Manhattan en 120x120 cm, zoals Materia Grigio. And there’s even more to come, zoals 75x150cm. Want zowel deze trend als keramische imitaties blijven voorlopig alomtegenwoordig. 

Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs