Vacatures bij Impermo

Toonzaaladviseur

Voor onze vestiging in Antwerpen zijn wij op zoek naar toonzaaladviseurs met reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie
 
Functieomschrijving 

 • Samen met jouw collega's sta je in voor een warm onthaal & advies aan onze klanten in de toonzaal.
 • Je maakt klanten wegwijs in onze toonzaal, geeft technisch en esthetisch advies en basis-plaatsingsadvies. Je speelt in op de behoeften van de klant en tracht hier een geschikte oplossing voor te vinden.  Je helpt onze klanten met het uitrekenen van de plannen.
 • Je bent administratief onderlegd: maakt offertes op, leest stockgegevens correct af, maakt facturen op, registreert betalingen enz.
 • Je rapporteert aan de Vestigingsmanager.
 • Je kan jouw collega’s meeslepen en stimuleren door jouw enthousiasme.

 
Je profiel 

 • Je hebt minstens  3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een B2C omgeving.
 • Je hebt een passie voor interieur en vormgeving en straalt deze ook uit naar anderen.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent positief ingesteld.
 • Je bent zeer klantgericht en deinst er niet voor terug om behoeften van klanten te achterhalen.
 • Je straalt enthousiasme uit en bent nauwkeurig in je werk.
 • Je bent bereid om op zaterdag te werken en sporadisch op zondagsopeningen.
 • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands. Kennis van het Frans en Engels is een troef.
 • Je bent geïnteresseerd om eventueel door te groeien op termijn. Impermo is een sterk groeiend bedrijf in uitbreiding. We zoeken dan op zoek naar medewerkers met doorgroeipotentieel.

 
Ons aanbod
Impermo biedt je een contract van onbepaalde duur aan met een competitieve verloning aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan de verdere uitbouw van de organisatie. Neem gerust een kijkje op hun website: www.impermo.be en dompel je onder in de wereld van tegels, natuursteen en parket.

 
INTERESSE?
Stuur je CV en motivatiebrief naar stephanie@impermo.be

Junior Business Controller

Heb je minimum een 3tal jaar ervaring opgedaan binnen audit of heb je al een eerste ervaring als financial of business controller? Ben je sterk analytisch, een krak in excel, maar toch heel commercieel ingesteld? 
Ben je flexibel, een sterke communicator en wil je groeien in je job in een bedrijf in volle expansie?

Functieomschrijving

 • Je bent de schakel tussen de boekhouding en de business: je legt de link tussen de cijfers en de resultaten enerzijds en de noden van de business anderzijds. Je zorgt er dan ook voor dat je de business van Impermo binnen de kortste keren in de vingers krijgt door je echt in het bedrijf te verdiepen: zowel qua cijfers als qua processen, producten en mensen. Je hebt een sterke voeling met sales en toont een commerciële ingesteldheid.
 • Je zet samen met de CEO een consistente management rapportage op poten. Je beschouwt dit echt als een project, met een duidelijke flow, onder jouw eindverantwoordelijkheid. Vanuit je ervaring ben je in staat te adviseren, je inzichten te delen en zelf autonoom met voorstellen te komen en deze ook uit te werken. Het opzetten en managen van deze maandelijkse rapportages is jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast zal je op regelmatige basis, afhankelijk van de projecten, ad hoc rapportages dienen te maken. Je bent in staat het managementteam te adviseren op het vlak van tools en processen.
 • Een doorgedreven kennis Excel, incl. draaitabellen is onontbeerlijk!
 • Bovendien kan je deze rapportages op een inzichtelijke manier voorstellen en brengen, zowel naar het management team als naar de andere mensen van het Impermo team. Vlot kunnen presenteren en de vertaalslag kunnen maken van de cijfers naar de realiteit van de teams is een must.
 • Je bent nauw betrokken bij de commerciële resultaten: je zal mee in de budgetrondes zitten met de verschillende vestigingsverantwoordelijken en het management team. Ook hier zet je vanuit je ervaring autonoom een aantal templates en een proces op. Je analyseert de resultaten maandelijks en duidt de pijnpunten aan. Je onderzoekt deze verder in samenspraak met de business en bestudeert grondig de redenen.
 • Zo kan je een aantal aanbevelingen formuleren naar het management team en het betrokken commerciële team. Je voorziet de commerciële mensen en het management team voortdurend van input die hun helpen de business beter te voeren: dat kan gaan van een beter voorraadbeheer tot analyses van de bezoekersrapportages in de winkels… Jouw input en ideeën zijn cruciaal, je neemt zelf de nodige initiatieven om dit alles te realiseren.
 • Bovendien word je bij allerlei ad hoc projecten betrokken. Zo kan je gevraagd worden de nodige onderzoeken en analyses te doen ter voorbereiding van openingen van nieuwe vestigingen van Impermo. Of zal je worden gevraagd een dossier voor te bereiden rond kostenramingen in het kader van bepaalde bedrijfsbeslissingen bijvoorbeeld een nieuwe inrichting van het magazijn, het uitbreiden van de kantoorruimte…. Je moet dus echt een brede interesse hebben in algemene bedrijfsvoering en bereid zijn je te verdiepen, ook in materie die buiten je comfortzone ligt!
 • Je zal betrokken worden bij management beslissingen en onderhandelingen op het allerhoogste niveau. En dit over alle departementen heen: Finance, Logistiek, Sales, Marketing… Je impact in het bedrijf en de leercurve in je functie zullen dus aanzienlijk zijn. Dat betekent wel dat je erg discreet moet omgaan met gevoelige informatie en dat je je qua tijdsbesteding bijzonder flexibel zult moeten opstellen.
 • Je bent de rechterhand van de CEO: je zal de functie en de inzichten on the job leren onder haar hoede en coaching. De functie laat enorm veel ruimte voor je eigen inbreng en initiatieven. Je kan echt je eigen stempel drukken, in nauw overleg met de CEO samenwerken en enorm veel leren op korte tijd. Zoek je dus een verrijkende job waar je kunt meegroeien met het bedrijf, dan is dit echt iets voor jou.

Profiel

 • Als business controller heb je een master in een financiële of economische richting
 • Je hebt enkele jaren ervaring in audit of een eerste ervaring als business of financial controller
 • Je bent een excellente communicator
 • Excel heeft voor jou geen enkel geheim
 • Je hebt ervaring met reporting en procesverbetering
 • Tweetaligheid NL-FR is een must
 • Je bent een uitgesproken initiatiefnemer en kan autonoom werken
 • Je kijkt uit naar een functie waarin je zelf processen en structuren kunt opzetten om je functie optimaal uit te oefenen
 • Je bent erg flexibel en kunt om met strakke deadlines
 • Je bent discreet en diplomatisch

Interesse?
Stuur je cv naar talent@talentlink.be.
Je mag steeds bellen voor meer informatie op tel nr 0473 95 94 61 (An Schalley)

Deze vacature wordt exclusief behandeld door Talentlink.

IT Applicatiebeheerder

Om het IT team te versterken zijn wij op zoek naar een Applicatiebeheerder.

Functieomschrijving :

Als IT Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de bedrijfsapplicaties.

Het voornaamste systeem is het ERP (SAP B1) en daarnaast ook Warehouse Management System en de onderliggende databases.Dit alles is ook gekoppeld met onze website.

Je zorgt naast het beheer en optimaal functioneren van deze applicaties ook voor verbeteringen in de systemen in overleg met de gebruikers en externe dienstverleners.

Concreet sta je dus in voor 2nd line support, change en/of expansie projecten, audit controles, management advies, procesverbeteringen, testing, training en documentatie.

Profiel :

Je hebt minimum een bachelor diploma, bij voorkeur toegepaste informatica. 
Je hebt uiteraard een sterke IT affiniteit. 
Een eerste ervaring in een gelijkaardige rol is een sterke troef. 
Je spreekt vlot Nederlands en bezit een goede werkkennis van het Engels. 
Je kan goed zelfstandig werken. 
Je bent analytisch en communicatief sterk. 
Je wil graag (technische) kennis opbouwen van applicaties.

Als IT Applicatiebeheerder binnen Impermo ben je leergiering en pak je snel zaken op. Je bent klantgericht en hebt een sterke persoonlijkheid. Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en procesmatig. Projectmatig werken is je niet vreemd en je kunt goed samenwerken met andere collega’s.

Je werkt binnen een boeiende, veranderende omgeving waar leren centraal staat en je volop kansen krijgt om je talenten te ontplooien.

Interesse?
Heb jij sterke IT affiniteit en ben je op zoek naar een nieuwe, leuke, familiale werkomgeving? Solliciteer dan nu en stuur je CV naar stephanie@impermo.be