Een droomwoning voor Nathalie en Jeroen

Het sympathieke koppel Nathalie en Jeroen zocht al 3 à 4 jaar naar een nieuwe woning in Turnhout, maar dat bleek maar niet te lukken. Blind Gekocht to the rescue! Nathalie maakte zelf een heuse dreamguide om er zeker van te zijn dat Bart en Béa hen zouden begrijpen. En toen bleek dat Béa al een huis gekocht had, zonder ook maar één woord te wisselen met Nathalie en Jeroen. Als dat maar goed afloopt…

Geen geruststellende ontmoeting

‘Het moet goed zijn, of we doen het niet’, zei Nathalie tegen Dina toen ze samen de dreamguide doornamen. En in tegenstelling tot alle andere kandidaten, kregen Nathalie en Jeroen géén gesprek met Béa en Bart. Tot grote teleurstelling van Nathalie, die eigenlijk wel wat geruststelling kon gebruiken. Al je geld aan vreemden toevertrouwen doe je natuurlijk niet elke dag. Voor Bart en Béa waren de wensen van de jonge ouders echter zo duidelijk, dat er geen ontmoeting nodig was. Waar Jeroen en Nathalie moeilijk knopen doorhakken, doet het vrolijke duo van Blind Gekocht dat in minder dan geen tijd. ‘Dit was een gemakkelijke opdracht voor mij’, zei Béa later nog.

Bij de eerste rondgang in de woning, voor de renovatie, zagen Jeroen en Nathalie wel dat er heel wat veranderd moest worden. Vooral de badkamer bleek een doorn in het oog te zijn, omdat Jeroen graag een ontspannend bad neemt en Nathalie liever snel een douche. ‘We weten u wel te vinden hé Bart’, lacht Nathalie… De onthulling was dan ook een erg spannend moment voor Bart.

Afgewerkt van nok tot plint

Wanneer Dina Jeroen en Nathalie oppikt, staan de zenuwen enorm gespannen. Zullen Bart en Béa de dreamguide wel goed gelezen en geïnterpreteerd hebben? Vanaf Nathalie en Jeroen de deur van hun nieuwe woning openen, kunnen ze weliswaar opgelucht ademhalen. Het resultaat is een landelijke, moderne woning die werkelijk alle verwachtingen overstijgt. Al van in de hal zijn Jeroen en Nathalie positief verrast door de keuzes die Bart maakte. Wat de vloer betreft, koos Bart hier voor de Tilestone Eagle Stone Light, een keramische vloertegel met de uitstraling van blauwe steen. Een topper die we ook in de keuken terugzien.

Een prachtige gietijzeren deur leidt hen naar de leefruimte. ‘Ik vind het echt een gezellige living’, zegt Nathalie. Iets wat Jeroen ook vindt: ‘dit is echt waar we goesting in hadden: warme accenten. Een beetje landelijk, maar toch ook modern’. Op naar de keuken: chef des huizes Jeroen droomde van een landelijke, strakke keuken, en die kreeg hij! Een prachtige leefkeuken met alles erop en eraan: voldoende kastruimte, nieuwe toestellen, een aanpalende werk- en eetruimte… Jeroen is alvast enthousiast om te koken, en Nathalie natuurlijk om te proeven!

‘Geen tapis-plain meer, dat is al goed’, zegt Nathalie vrolijk wanneer ze de nieuwe vinylvloer op de bovenverdieping ontdekt, de VYGO Premium Bern van Impermo. De badkamer zorgde initieel voor heel wat traantjes omdat er geen douche was, maar daar had Bart natuurlijk een oplossing voor: een aparte douchekamer verder op de gang. Wat een emotionele rollercoaster voor Nathalie! Zowel op de vloer als aan de wand koos Bart opnieuw voor de Tilestone Eagle Stone Light. In de slaapkamers ligt dan weer dezelfde vinylvloer als in de hal: onderhoudsvriendelijk én duurzaam. Thibaut en zijn autootjes kunnen dus ongestoord rondscheuren op de VYGO Premium Bern, terwijl zuslief van haar roze prinsessenkamer geniet.

Wat een mooi huis: eind goed al goed! Wij wensen het gezin veel plezier en warmte in hun nieuwe woning.