BADKAMER - XL-douchebak

Innovatief en gloednieuw: de douchebak met ingebouwd drainsysteem en bijpassende
keramische tegel. Optimaal plaatsings- en onderhoudsgemak gegarandeerd.

De keramische Showertray Shape Cement douchebak is helemaal nieuw in zijn soort. Deze grootformaat douchebak van 135x90cm bevat een compleet geïntegreerd drainsysteem. Superhandig in plaatsing én onderhoud.
Plaats de douchebak waterpas in de breedte, maar met 3mm helling in de lengte. Zo creëer je een helling waarbij het water afgevoerd wordt naar het drainsysteem. Het is immers belangrijk dat er geen water achterblijft na het douchen zodat kalkvorming geen kans maakt.

1 STRAK GEHEEL
De betonlook van Showertray Shape Cement verwondert je met zijn zeer natuurlijke en moderne uitstraling. Wil je graag uniformiteit in je badkamer? Dan combineer je de grootformaat douchebak met de bijbehorende Tilestone Shape Cement keramische tegel. Zo creëer je een strakke badkamer met extrastoere look.

ONDERHOUD
De keramische douchebak is erg onderhoudsvriendelijk. Regelmatig onderhoud met Lithofin KF Sanitairreiniger laat je badkamer non-stop stralen. Dit product verwijdert kalkaanslag, vetaanslag en zeepresten en is makkelijk af te spoelen met water zonder resten achter te laten.

Ga naar andere posts
Vorige Volgende Ga naar lijst