Een fris interieur met deze lentetrends in 2019


De lente staat binnenkort weer voor de deur en daarom is het tijd om je interieur wat op te frissen! Een personal touch of een gekke accentmuur in je favoriete wandsteen? Het transformeert je interieur en geeft jouw woning weer wat pit! Een geslaagde transformatie? Dat doe je met de hulp van Impermo. Van vloeren en wandtegels tot parket en natuursteen, geef jouw thuis nog meer leven met een tikkel(tje) design en volgens de laatste lentetrends.  


Mix en Match er op los
Gedaan met uniforme vloer- en wandtegels! Gebruik je creativiteit en combineer alle mogelijke soorten, vormen en kleuren. Zo breng je niet alleen een personal touch aan in jouw interieur maar zorg je vooral voor dynamiek. Het resultaat? Een unieke combinatie die je nergens anders zal tegenkomen, al vraagt het wel wat lef! 

Impermo volgt de trend: Sequoia Mix, Pastilles Mix Glossy, Venice Beach Pebbles 

Pastilles Mix Glossy















Blauw- en kleitinten, de grote winnaars van 2019

In 2019 doen pasteltinten hun optocht, maar toch blijven enkele golden oldies hangen. Mosterdgeel en kobaltblauw, de toppers die ook vorig jaar helemaal in waren, verwelkomen saliegroen, zoet roze, lila, peach en andere pastel- en terracottatinten. Vooral de oudroze kleitint doet dit jaar haar intrede en stoot violet meteen van de troon. De rozige kleitint moet haar troon wel delen met blauw, in al haar facetten.
 
Impermo volgt de trend: Majolica Soft Green, Salsa SantiagoTilestone Bolton Grey 




Shine bright like a diamond
Een likje hoogglans hier, een likje hoogglans daar want metallic en chrome blijven nog wat hangen dit jaar. Spiegelglans in je wand- en vloertegels geeft je interieur een open en ruime look. Deze look is perfect voor in je badkamer of keuken, want in 2019 mag het allemaal wat meer zijn. Spiegeltje spiegeltje aan de wand, jouw spiegelglans tegels geven je het meest trendy interieur van het land.

Impermo volgt de trend: Neutra Cool Grey Glossy, Cherie Graphite Glossy, Chevron White Glossy

Cherie Graphite GlossyChevron White Glossy


De stoere industriële betonlook 
Het industriële interieur is weer helemaal hip. En wat is er beter om met deze trend in zee te gaan dan met een betonlook? Het is uniek, clean en vooral onderhoudsvriendelijk. Wil je eens wat anders in huis hebben dan standaard tegels of parket? Dan is het dit jaar het perfecte moment om eens voor een betonlook te gaan!

Impermo volgt de trend: Tilestone Industrial Carbon, Energy Grey, Tilestone Atelier Clay Relief

Tilestone Industrial CarbonEnergy GreyTilestone Atelier Clay Relief



Breng buiten naar binnen en visa versa 
De lente is de zaligste periode van het jaar! Nieuwe blaadjes aan de bomen, bloesems, zingende vogeltjes en om niet te vergeten de heerlijke zon op jouw gezicht. Dit jaar zoeken we de natuur ook op in ons interieur. Breng binnen naar buiten en trek jouw woonkamertegels door naar het terras voor een harmonieus geheel. Dit jaar brengen we ook buiten weer naar binnen. Kleitinten natuurlijke materialen en vooral natuursteen en hout verbinden je interieur met de natuur. Het resultaat? Innerlijke rust in huis met een vleugje natuur. 

Impermo volgt de trend: Recycled Teak Wood Cladding 2 cmTilestone Blue Stone DarkLMB Classic Landscape White

Recycled Teak Wood Cladding 2 cmTilestone Blue Stone DarkLMB Classic Landscape White


Terrazzo op een hoger niveau
De seventies zijn ook weer terug van weg geweest. Terrazzo was toen haast niet weg te denken uit de interieurs. Vandaag wint het gespikkelde granito weer aan populariteit, vooral in de keuken en in de badkamer. Niet enkel in vloer- en wandtegels doet Terrazzo zijn opmars. Ook leuke hebbedingetjes, zoals koffietassen, kandelaars, kaarsen en andere decoratie wordt in een fris Terrazzo jasje gestoken.

Impermo volgt de trend: Terrazzo Mix, Terrazzo AntraciteTwist Off Road

Terrazzo MixTerrazzo Antracitetwist off road

Ga naar andere posts
Vorige Volgende Ga naar lijst