Room Designer

Bekijk de vloer van jouw keuze in je eigen interieur met Room Designer by Impermo!

Geef keuzestress geen kans met Room Designer

Eindelijk ben je zo ver! Het moment om je nieuwe vloer te kiezen is aangebroken. Maar welke stijl, kleur en afmeting past nu het best in jouw interieur? En kies je voor rechte plaatsing of toch eerder halfsteensverband? Zó veel vragen waarop je een antwoord moet vinden. Wel, Room Designer laat het je gewoon zien.

BEKIJK

Heb je je oog laten vallen op één van onze vloertegels? Bekijk hem dan in onze selectie van ruimtes of laad een foto van je kamer op in Room Designer. Enkele seconden later verschijnt jouw interieur – inclusief nieuwe vloer – op beeld. Zo krijg je meteen een idee van het eindresultaat.
VERGELIJK

Speel met ideeën en bekijk de kamer vanuit verschillende hoeken met meerdere foto’s. Heb je daarna nog hulp nodig van je partner, vrienden of familie? Deel je project met anderen, gewoon via Facebook of mail. Of download de verschillende opties zodat je ze eens netjes naast elkaar kan leggen.
BESLIS

Heb je een beslissing gemaakt, dan voeg je de gekozen vloertegel in één klik toe aan je winkelmandje. Het enige wat je verder nog rest is om de benodigde oppervlakte in te geven, de juiste toebehoren aan te duiden en je bestelling af te ronden.