Impermo

Waskom

Waskom uit natuursteen

waskom natuursteen

Een waskom is gemaakt uit natuursteen en is verkrijgerbaar in wit, zwart en verschillende kleurschakeringen. Deze kleuren zorgen voor een uniek accent binnen uw badkamer. Neem hier een kijkje in het assortiment waskommen !

Badkamer relaxruimte?

Hoe lang bent u in de badkamer? Zijn dit uren of slechts enkele minuten? De badkamer is een relaxruimte geworden waarin het aangenaam vertoeven moet zijn. Qua badkamer meubilair is de keuze vandaag enorm. Alleen de waskom al is beschikbaar in oneindig veel varianten: traditioneel wit van kleur, maar momenteel ook te vinden in zwart, bruin en andere kleurschakeringen. Welke kleur waskom verkiest u? Bekijk ons uitgebreid aanbod

Trend badkamer

Wat denkt u van de nieuwe trendy badkamer waar een mooie ronde natuurstenen waskom geplaatst word op een passend meubel? Natuursteen zorgt er voor dat iedere waskom identiek is. Bekijk hier het aanbod. Maak uw keuze en creëer de gewenste sfeer voor uw badkamer.

Passende waskom?

waskom

Zoekt u een passende waskom en wastafel voor de inrichting van uw badkamer? Voor een eigen en eigentijdse unieke badkamer kies voor Impermo. Een waskom is er terug te vinden in verschillende kleuren en verschillende formaten. Kom in onze showroom jouw ideale waskom bekijken.

Tegels - Vloertegels - Sitemap - disclaimer