Impermo

Terrastegels-Natuursteen

Kies terrastegels

terrastegels-natuursteen

Terrastegels ? Uw terras kan u inrichten met keramische, natuursteen- en betontegels. Natuursteen terrastegels worden ontgonnen in de natuur waarna ze in de fabriek versneden worden tot terrastegels in de juiste maten. Dit productieproces is vrij intensief, waardoor natuursteen terrastegels wat duurder zijn.

Als u wilt investeren in een uniek terras met een eigen karakter, zijn natuursteen terrastegels de juiste keuze.

Terrastegels : keramische tegels

Keramische terrastegels komen uit de fabriek. Klei wordt er gebakken en verrijkt met verhardingsstoffen. Afhankelijk van het type klei en de toegevoegde stoffen krijgt elke keramische terrastegel een verschillend uitzicht. 


De moderne technologie laat tegelfabrikanten toe perfecte imitaties van natuursteen terrastegels te maken. Keramische terrastegels zijn makkelijker te onderhouden. In keramische terrastegels kan geen vuil indringen omdat de keramische terrastegel volledig dicht is.

Terrastegels prijzen

Profiteer van de aparte prijzenpolitiek van het Belgische Impermo Tegels. Doordat wij direct bij de fabrikanten inkopen, kunnen verschillende kostenposten geschrapt worden. Impermo Tegels biedt de mooiste terrastegels aan prijzen die een stuk lager liggen dan de gangbare marktprijs.

Terrastegels kwaliteit

terrastegels

Alle aangeboden terrastegels zijn strikt eerste keuze tenzij uitdrukkelijk vermeld dat dat niet het geval zou zijn. De kwaliteit staat op elke verpakking vermeld. Impermo Tegels maakt er zaak van om een kwaliteitscontrole uit te voeren op alle terrastegels in zijn assortiment, zelfs de goedkoopste.

Alle materialen vallen onder de gebruikelijke fabrieksgaranties. Gebroken terrastegels worden gratis omgeruild in ons magazijn. Indien een tegel een zichtbaar gebrek vertoont mag hij in geen enkel geval geplaatst worden. In dat geval worden de tegels onmiddellijk terug genomen en geruild voor 100% foutloze!

Populair bij Nederlanders

Impermo Tegels verwelkomt elke dag Nederlandse klanten die meer dan 100 km rijden om onze unieke toonzalen te bezoeken. De prijs-kwaliteit die Impero Tegels biedt voor terrastegels, is uniek.

Velen maken er een dagje Sint Truiden van : een gezellige winkelstad met een sfeervol marktplein, bezienswaardigheden en talrijke eetgelegenheden.

Laat je in onze toonzaal verbazen door de grote keuze en onze lage prijzen voor terrastegels.

Tegels - Vloertegels - Sitemap - disclaimer