4 Impermo-ideeën voor jouw best-ever bathroom

Voor de één is de badkamer het ultieme welnessoord in huis, terwijl de ander ‘s morgens slechts een kattenwasje nodig heeft. In elk geval, ieder van ons vertoeft uren van z’n leven in de badkamer. Het is dan ook belangrijk dat jij je goed voelt in deze ruimte en volop kan genieten van je welverdiende me-time (of het geplons en geploeter van je kids). Maar hoe creëer je nu de Pinterest perfect badkamer waar je altijd al van droomde? Lees de blog en ontdek onze beste ideeën voor jouw best-ever bathroom!

Terrazzo + bruintinten? Win-win!

Terrazzo is al een tijdje bezig aan een stevige comeback, ook in de badkamer! De van origine Italiaanse techniek kan je makkelijk combineren met een veelvoud aan interieurstijlen. Industrieel of toch liever vintage? Je kan werkelijk alle kanten uit! Bij Impermo kiezen we ervoor om de witte keramische vloertegel met gespikkelde kleurschakeringen Terrazzo Rain te combineren met Stockholm Smoke, een budgetvriendelijke grijs-bruine keramische wandtegel. De combo van deze twee tegels is all you need als je houdt van een stoer, maar klassevol interieur.

Vinyllaminaat voor een snelle opfrisbeurt

Steek je badkamer in een gloednieuw, modern jasje met VYGO Lakewood Natural en de populaire XXL-tegel Ultimate Crete. Het VYGO vinyllaminaat heeft een authentieke houtlook en plaats je snel en eenvoudig over je bestaande vloer. Vinyllaminaat in de badkamer? Dat kan perfect dankzij het 100% waterbestendig karakter. De échte blikvanger in deze badkamer is onze extra extra grote keramische wandtegel in betonlook. Minimalistisch, mooi én makkelijk!

Een subtiel vleugje luxe

Met marmer breng je een vleugje luxe in huis, zeker met Oro Bianco. De glanzend witte tegel in marmerlook met gouden aders voelt enorm zacht aan waardoor het perfect thuishoort in zowel een moderne als klassieke badkamer. Op je vloer of aan je wand, het kan allemaal! Vind je een volledige badkamer in marmer wat heftig? Een accentmuur maakt het marmer niet te overheersend.

Tijdloze klasse met natuursteen

Gek op een natuurlijke uitstraling in de badkamer? Dan moet je de combinatie Vallée Beige en Vallée Beige Decor zeker overwegen. Beide tegels in natuursteenlook zijn stijlvol, onderhoudsvriendelijk en gebaseerd op Spaanse Borriol Stone. Vallée Beige (in grootformaat van 75x75 cm) vormt bijvoorbeeld de perfecte basis in je badkamer. De keramische 3D-wandtegel Valée Beige Decor zorgt dan weer voor een speels effect. Op deze wandtegel geraak je nooit uitgekeken, daar zijn wij van overtuigd!

Vraag een Sample Box aan

Klaar om zelf je best-ever bathroom te creëren? Vraag een Sample Box aan en laat je inspireren door onze producten.

Gerelateerde producten

Keramische vloer- en wandtegel | 120x240 cm | Ultimate Crete 120x240cm  0.90cm Beschikbaar € 79,98
Keramische vloer- en wandtegel | 75x75 cm | Vallée Beige Beige  1.00cm Beschikbaar € 44,99
Keramische wandtegel | 33x90 cm | Vallée Beige Decor 33x90cm  0.90cm Beschikbaar € 39,99
Keramische wandtegel | 10x20 cm | Stockholm Smoke Taupe  0.70cm Beschikbaar € 35,99
Ga naar andere posts
Vorige Volgende Ga naar lijst