Urban vibes en knuffeltegels: Mila en Mathias ontdekken hun nieuwe woonst

Na een lange zoektocht in Aalter, wist Dina het jonge koppel Mathias en Mila toch te overtuigen van het nabijgelegen Lotenhulle. Iets verder verwijderd van hun vaste vriendenkliek, en daardoor waren de verwachtingen voor het interieur torenhoog. De stijl van Mila en Mathias? Urban jungle fever, boho chic, Ibiza style… Interieurarchitect Bart had z’n handen vol, maar het resultaat mocht er meer dan zijn. Na enkele zeg maar zenuwslopende maanden, haalt Dina het koppel op voor de onthulling van hun woning.

Een verbazingwekkende transformatie

Mathias had ons op voorhand al gewaarschuwd: ‘als Mila het niet goed vindt, zal ze het duidelijk laten merken’. Het team van Blind Gekocht kneep ‘m bijna, maar nadat de sleutel in het slot ging, vielen de twee van de ene verbazing in de andere, en dat in Lotenhulle! Het eerste dat opviel bij Mila was de parket in Visgraat Brut van La Maison du Bois in de hal, een keuze die ook bij Mathias op heel wat bijval kon rekenen. De trap, de spiegeltjes, de kapstok… Wat een entrée! De toon was gezet, en ook het gastentoilet kon op heel wat lof rekenen. De groene, vierkante tegels die Mila zo mooi vond kwamen natuurlijk van bij Impermo, onze Artisan Moss Green Glossy.

Bij de ontdekking van de living zagen we opnieuw enkel lachende gezichten. De lampen, de zetel, de poefjes, de Chinese kast… In deze ruimte kwamen al deze stukken ongelooflijk goed tot hun recht. De keuken met heel wat opbergruimte kon Mathias echt bekoren, en dat ze roze was, kon ‘m helemaal niet deren, integendeel. ‘Ik ben man genoeg om te zeggen dat ik roos goed genoeg vind’. In de keuken blonken de Artisan Rose Mallow Glossy-tegels van Impermo natuurlijk als geen ander. En zo gingen we verder de trap op naar de slaapkamer, waar Bart koos voor de VYGO Premium Paris, een gebruiksvriendelijke, moderne vinylvloer die dankzij z’n heldere kleur de kamer niet enkel oplicht, maar ook wat groter doet lijken.

Le moment suprême van de aflevering? Dat moet de badkamer wel geweest zijn. Hier werd er niet enkel een prachtige inloopdouche geïnstalleerd, maar ook een heerlijk ligbad. Het koppel was méér dan onder de indruk, want ze hadden helemaal niet verwacht dat de badkamerrenovatie nog in het budget gepast zou hebben. ‘Het liefst zou ik de hele dag mijn hippe tegels knuffelen’, ‘echt mindblowing’, ‘zot gedaan’, ‘boenk derop’… Het zijn nog maar enkele van de enthousiaste reacties van Mila en Mathias. Aan de douchewand en badkamermuur werd opnieuw gekozen voor de Artisan Moss Green Glossy, voor de vloer koos Bart voor de absolute publieksfavoriet Tilestone Core Grey, een lichtgrijze keramische vloertegel in betonlook met zachte ondertonen.

En of Mila en Mathias nog bewust zijn van het feit dat ze naar Lotenhulle verhuisd zijn? Dat zijn ze ondertussen een beetje vergeten. Mila en Mathias waren super tevreden over deze spectaculaire renovatie, en het team van Blind Gekocht was opgelucht. Het Impermo-team wenst hen veel succes in hun nieuwe woning!

Volgende week…

Benieuwd naar het nieuwe huis van Sandra en Michael? Ontdek hun nieuwe woning woensdag om 20.35 op VIER, of nadien op vier.be. Impermo kijkt natuurlijk mee!

Gerelateerde producten

Keramische wandtegel | 6.5x20 cm | Artisan Aqua Glossy 6.5x20cm  0.80cm Beschikbaar € 49,99
Keramische wandtegel | 6.5x20 cm | Artisan Rose Mallow Glossy 6.5x20cm  0.80cm Beschikbaar € 49,99
Keramische wandtegel | 13.2x13.2 cm | Artisan Moss Green Glossy 13.2x13.2cm  0.80cm Beschikbaar € 49,99