Shop de woonstijl: klassiek & luxueus

Een warm kleurenpalet, natuurlijke materialen én elegantie ten top. Wie houdt nu niet van een klassiek en luxueus interieur? In dit blog lees je met welke producten van Impermo je jouw woning omtovert tot een stijlvol paleis.

Magisch marmer

De vloer bij uitstek voor een klassiek en luxueus interieur? Juist ja, marmer! Marmer is een van ’s werelds meest gewilde bouwmaterialen. Zijn  schoonheid tilt de esthetiek in elke kamer naar een hoger niveau. Echte meerwaarde voor je huis dus! Vandaag de dag zijn er heel wat marmerlooktegels verkrijgbaar die de pracht van marmer toegankelijk maken voor iedereen. Ultimate Carrara is bijvoorbeeld een van onze favorieten. Trek je badkamer van vloer tot plafond op met de kristalwitte XXL-tegel met grijze aders. Pure klasse en stijl!

Gek op donkere marmertinten? Onze keramische vloertegel Nava Dark is een perfecte afspiegeling van het natuurlijke marmer Pietra Grey. De kleurtonen, die variëren van donkergrijs tot antraciet, brengen dynamiek naar je interieur. Ze worden samen met de witte aders extra in de verf gezet door het XL-formaat van 150x75cm. De warme, natuurlijke uitstraling van de marmertekening geeft bovendien extra cachet aan jouw keuken of badkamer.

Natuur in huis

Op zoek naar wat anders dan marmer, maar wel gek op de natuursteenlook? De keramische vloertegel Tilestone Ceppo Di Gre doet denken aan authentieke Italiaanse kalksteen. Tilestone Amazon Nero, die de gelaagdheid van leisteen bezit, is je interieur eveneens op het lijf geschreven! Een streling voor het oog én een plezier in de badkamer, want beide tegels zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Verrassende visgraat

Houd je meer van hout? Stoffen als fluweel in combinatie met gouden details en houten vloeren in visgraatpatroon of Hongaars legverband zijn altijd een perfecte match voor een klassiek en luxueus interieur. Tilestone Woods Oak (visgraatmotief) en Tilestone Nordic Oak Chevron (Hongaarse punt) brengen het pure houtkarakter naar je interieur. Ze zijn bovendien onverslijtbaar, krasbestendig en makkelijk te onderhouden. Wist je trouwens dat de plaatsing van Tilestone Nordic Oak Chevron enorm snel en makkelijk verloopt? Dat is te danken aan zijn grote formaat van 150x75cm!

Mag het wat meer zijn? Dan is het meerlagig geolied eiken parket LMB Sedarland Rituals Herringbone in visgraatpatroon met z’n knopen, barsten en handmatig verouderde V-groef een echte must. Met een open haard, stijlvolle kroonluchter en diepe kleuren waan jij je al snel in een Frans château. Het enige wat nog ontbreekt is een goed glas wijn!

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een keramisch parket zonder visgraatpatroon of Hongaars legverband. Ga bijvoorbeeld voor de populaire XL-planken van Tilestone Canada Oak voor een modernere variatie op de klassieke woonstijl. Een modern tintje geven aan je klassiek interieur kan dus perfect, zonder ook maar in te boeten aan luxe!

Vraag een Sample Box aan

Deze woonstijl in jouw huis? Vraag een Sample Box aan en laat je inspireren door jouw favoriete tegels.

Gerelateerde producten

Keramische vloer- en wandtegel | 60x120 cm | Tilestone Ceppo Di Gre Midden grijs  0.95cm Beschikbaar € 24,99
Gepolijste keramische tegel | 120x240 cm | Ultimate Carrara 120x240cm  0.90cm Beschikbaar € 79,98
Meerlagig parket tand en groef | 12.5x62.5 cm | LMB Sedarland Rituals Herringbone T&G 12.5x62.5cm  1.50cm Beschikbaar € 99,99
Keramische parkettegel | 75x150 cm | Tilestone Nordic Oak Chevron Natuur  1.10cm Beschikbaar € 59,99
Keramische parkettegel | 18.5x75 cm | Tilestone Woods Oak 18.5x75cm  1.10cm Beschikbaar € 49,99
Ga naar andere posts
Vorige Volgende Ga naar lijst