Shop de woonstijl: landelijk en country

Zou jij je interieur omschrijven als natuurlijk, warm en authentiek? Kun je een vleugje romantiek en een luxueus accent niet weerstaan? Dan voel je je ongetwijfeld thuis in een landelijke en country woonstijl. Benieuwd hoe je die woonstijl nog meer in de verf zet? Deze vloer- en wandtegels passen zo in jouw winkelmandje én geliefde interieur!

Met een donker parket leg je een directe link met de natuur en vorm je de basis voor een landelijke stijl. LMB Sedarland Antique is een geoliede parketvloer met veel knoesten en barsten. Dankzij de verouderde afwerking en de hoge kleurvariatie krijg je een authentiek resultaat van een oude hoevevloer. Heel geschikt voor je belangrijkste leefruimte! Vul dit aan met nog meer houten elementen en bruin-beige tinten. Geef je liever een moderne of minimalistische invulling aan jouw landelijke interieur? Dan is de woonstijl “landelijk en strak” meer iets voor jou.

Rustieke natuursteen

Ook met een karaktervolle natuursteen creëer je een mooi canvas voor een landelijke en country woonstijl. Belgian Bluestone is een Belgische blauwe steen, ontgonnen in een Henegouwse steengroeve met meer dan 130 jaar geschiedenis. Deze variant heeft een egaal oppervlak en is lichter van kleur dan een verzoete blauwe steen. Heel knap in combinatie met robuuste houten balken, duurzaam leder en grote planten. Maar ook zachte materialen, zoals linnen en katoen, komen er tot hun recht.

Met het oog op onderhoud liever een keramische variant? Pierre Nero heeft dezelfde verouderde randen als een donkere Belgische blauwe steen. Ook de natuurgetrouwe tekening van witte fossielen komt hier in terug. Plaats in halfsteensverband om met deze tegel opnieuw een rustiek effect te creëren. Een klassieke chaise longue en een massief werkblad in de leefkeuken maken het plaatje compleet.

Modular Beige is een keramische vloertegel die wordt opgebouwd in modules in drie verschillende formaten. De natuurgetrouwe beige kleurschakering en de verouderde randen zorgen voor een rustieke uitstraling. De warme toon doet denken aan travertin natuursteen en schept een perfect kader voor een vleugje romantiek!

Authentieke wandtegels voor een uniek accent

Uitpakken in de badkamer of keuken? Marokkaanse handgemaakte zelliges stelen de show als accent in de badkamer of als spatwand in de keuken. De tegels worden met de hand gekneed, gevormd en aangestampt, waardoor er in het glazuur en de randen onregelmatigheden verschijnen. Ook qua kleur zien we verschillende nuances. Zellige Tundra bevat bijvoorbeeld antraciet-zwarte kleurtinten, terwijl Zellige Oyster Grey met grijze kleurtinten iets lichter is. In elke uitvoering komt het authentieke gevoel naar voren dat perfect aansluit bij de landelijke en country woonstijl.

Vind een toonzaal in je buurt

Een landelijke en country woonstijl in jouw interieur? Alles begint bij een karaktervolle, rustieke vloer. Onze toonzaaladviseurs helpen je graag verder!

Gerelateerde producten

Natuursteen tegel | 60x60 cm | Belgian Bluestone, Geschuurd Blauw  2.00cm Beschikbaar € 109,99
Meerlagig parket tand en groef | 19x186 cm | LMB Sedarland Antique T&G Bruin  1.50cm Beschikbaar € 89,99
Handgemaakte Marrokaanse Zellige | 10x10 cm | Zellige Tundra Antraciet  1.30cm Beschikbaar € 94,99
Handgemaakte Marrokaanse Zellige | 10x10 cm | Zellige Oyster Grey Midden grijs  1.30cm Te bestellen € 94,99
Keramische vloer- en wandtegel | 33x67 cm | Pierre Nero Antraciet  1.00cm Beschikbaar € 36,99
Keramische vloer- en wandtegel | module | Modular Beige Beige  0.90cm Beschikbaar € 54,99