Shop de woonstijl: modern & minimalistisch

Strak, strakker, strakst! Wie dol is op een modern minimalistische woonstijl krijgt het warm van veel lichtinval, strakke lijnen en een ruimtelijk overzicht waar zelfs opruimgoeroe Marie Kondo iets van kan leren. Maar welke vloer past nu eigenlijk bij modern minimalisme? En zijn er ook wandtegels in het assortiment van Impermo die hand in hand gaan met deze interieurstijl? Lees snel verder en ontdek welke producten van Impermo jouw minimalistische hart sneller doen slaan.

Back to basic

Puur, clean, met veel lichtinval, dat omschrijft het minimalistische interieur misschien nog wel het best. Eenvoud, rust en zachte tinten voeren de boventoon en creëren een soort lichtheid die je ongetwijfeld meeneemt in je hoofd. Wie écht wil ontstressen, vindt zijn rustpunt in een minimalistische woning. Geen overbodige spullen of felle kleuren, maar een interieur dat aanvoelt alsof het één is met je eigen natuur.

En wie natuur zegt, zegt al snel natuursteen(look)! Bij Impermo vind je een uitgebreid aanbod tegels met natuursteenlook die passen binnen deze woonstijl. Zo hebben we bijvoorbeeld de Roca Basel Caliza. Deze gerectificeerde keramische XL-tegel van 60 bij 120 cm vormt de perfecte basis. Hij laat de ruimte niet alleen groter lijken door zijn formaat, maar geeft die ook nog ‘s extra cachet door zijn natuurgetrouwe design. De Roca Basel Caliza is ook beschikbaar als wandtegel in een formaat van 40 bij 120 cm.

Luxe in het kwadraat

Mag het een tikkeltje luxueuzer? Bij Impermo zijn we enorme fan van de Tenuta Greige. Deze groot formaat tegel heeft de uitstraling van verzoete natuursteen en karakteristieke nerven. De greigetinten en het vierkante formaat van 100 bij 100 cm geeft jouw interieur extra klasse. Door de gerectificeerde randen kun je deze tegel met een superdunne voeg plaatsen. En dankzij het zacht glanzende oppervlak wordt het natuurlijke licht in de ruimte weerspiegeld. Het resultaat? Een nog groter ruimtegevoel.

Ook voor je badkamer vind je bij Impermo exact wat je nodig hebt voor die minimalistic touch. Met de Ultimate Crete XXL-tegel uit de Ultimate-collectie pak je groots uit. Deze tegel is beschikbaar in twee formaten: 240 bij 120 voor de wand en 120 bij 120 cm voor vloer én wand. Door in de badkamer bijvoorbeeld zowel de vloer als de wand met dezelfde tegel te bekleden, creëer je niet alleen opnieuw dat felbegeerde rustpunt in je interieur, maar voeg je ook een enorm luxegevoel toe.

Nog zo’n topper voor de badkamer is de betonlooktegel Arkos Silver van Impermo (100 x 100 cm). Net als de Ultimate Crete kun je deze voor zowel de muren als de vloer gebruiken en de ruimte daarmee optisch vergroten. Harmonie creëren in huis? Deze topper doet het werk voor jou!

Een vleugje authenticiteit

Ben je dol op het strakke gevoel van een minimalistisch interieur, maar wil je het toch nét iets warmer maken in huis? Dan zijn de keramische tegels Tilestone Urban Mud, Ivalo Gris of Ivalo Marengo geknipt voor jou. De Urban Mud heeft de looks van een gewolkte betonvloer met kleine steenkorrels, wat jouw keuken of living extra gezelligheid geeft en misschien zelfs een authentieke touch. De tegels van de Ivalo-collectie hebben dan weer prachtige uitgesproken nerven en de uitstraling van verzoete natuursteen, waarbij een lichte glans het geheel extra cachet geeft.

Gerelateerde producten

Keramische vloer- en wandtegel | 120x120 cm | Ultimate Crete Licht Grijs  0.90cm Beschikbaar € 49,99
Keramische vloer- en wandtegel | 120x240 cm | Ultimate Crete 120x240cm  0.90cm Beschikbaar € 79,98
Keramische vloer- en wandtegel | 60x120 cm | Roca Basel Caliza Licht Grijs  0.70cm Beschikbaar € 49,99
Keramische vloer- en wandtegel | 100x100 cm | Tenuta Greige Midden grijs  1.00cm Beschikbaar € 59,99
Ga naar andere posts
Vorige Volgende Ga naar lijst