Tilestone Level System

tilestone-nivelleersysteem-levelling-system-impermo

Tilestone Tegel Niveleersysteem

Niets zo storend als een ongelijke tegelvloer! Het plaatsen van tegels wordt vaak bemoeilijkt door een oneffen dekvloer. Het Tilestone Level System wil de doe-het-zelver helpen om tegels perfect te plaatsen. Het systeem maakt het mogelijk om op het ritme van de tegelzetter de tegels moeiteloos op de juiste dikte in te stellen. Heel eenvoudig toe te passen met clips, spieën en speciale tang, is dit het instrument waarop iedereen heeft gewacht. Na het aanbrengen van de lijm worden op de omtrek van de tegel min 4 portiekvormige clipsen voorzien waardoor spieën worden geschoven die m.b.v. de aandruktang op hun definitieve positie ingesteld worden.

Klik hier voor de volledige informatie brochure.


Tilestone: sterk huismerk!

IMPERMO bestaat bijna 100 jaar en produceerde tot 1981 zelf tegels in de fabriek in Sint Truiden, waar de hoofdzetel van Impermo ook vandaag nog ligt. De machinekamer van de fabriek is nu omgebouwd tot een klein museum dat je bijvoorbeeld op Open Bedrijvendag kunt komen bezoeken. 

Doordat de markt veranderde, paste Impermo zijn strategie aan en werd de nadruk gelegd op de verkoop van de tegels in plaats van op de productie.

Impermo draagt echter kwaliteit voor de juiste prijs hoog in het vaandel en is de laatste jaren sterk gegroeid. Daarom heeft Impermo de keuze gemaakt om zelf opnieuw tegels te laten produceren bij zorgvuldig geselecteerde partner-fabrieken in het buitenland, van Duitsland tot Spanje en Vietnam. En dat met kennis van zaken: onze eigen ervaring als producent laat ons toe het productieproces streng te analyseren. Zo houdt Impermo opnieuw de volledige keten in handen: van het ontwerp, de productie volgens onze strenge kwaliteitseisen tot de verpakking en de verkoop.

Niet alleen vakkennis en kwaliteit onderscheiden ons huismerk, ook de prijs is een sterke troef!
Doordat een aantal tussenschakels in het proces wegvallen en doordat we laten produceren in grote volumes, biedt Tilestone u degelijke kwaliteit aan de scherpste prijs op de markt.

Onze Tilestone tegels doorstaan moeiteloos alle vergelijkingen met alternatieven op de markt, zowel voor kwaliteit als voor prijs.