100 jaar Impermo100-jarig Belgisch familiebedrijf

Impermo, dat is 100 jaar ervaring in tegels, natuursteen en parket. Ondanks enkele beproevingen, groeide Impermo uit tot één van de grootste spelers op de Belgische markt.  

Exact 100 jaar geleden kocht Ferdinand Stultjens een tweedehandstegelpers. Dit was de start van een succesverhaal voor het familiebedrijf met hart in Sint-Truiden. De hoofdactiviteit van het jonge bedrijf bestond uit de grootschalige productie van cementtegels met marmerkorrel. Ook vandaag nog kom je deze Impermo-tegels tegen in oudere huizen in de buurt van Sint-Truiden.

Nu, 100 jaar later, heeft Impermo de grenzen van Sint-Truiden al lang verlaten. Met 120 medewerkers – verdeeld over 9 vestigingen – staat Impermo elke (ver)bouwer bij om van zijn huis een thuis te maken. In de inspiratievolle toonzalen van Impermo vind je immers het ruimste assortiment tegels van de Benelux aan scherpe nettoprijzen. Laat je er begeleiden door de toonzaaladviseurs die klaar staan om jou te adviseren in je keuze, de plaatsing en het onderhoud van je vloer. 


EN DAT WE ERVAN GENOTEN HEBBEN! 

Dit 100-jarig bestaan hebben we gevierd met een spetterend verjaardagsfeest op zaterdag 5 mei in Sint-Truiden. Hierdoor hebben we de boost gekregen om er nog eens 100 jaar tegenaan te gaan! Blik hier terug op 100 jaar tegelgeschiedenis.