Breng de lente naar binnen en de gezelligheid naar buiten

De lente is een zalige en zonnige periode. Maar hoe breng je die lentesfeer naar binnen en hoe neem je de gezelligheid van binnen mee naar buiten? Wat dacht je van dezelfde tegel voor binnen en buiten? Het creëert een uniform geheel en vergroot je ruimtegevoel. Met eenzelfde tegel voor binnen en buiten volg je bovendien dé trend van 2019. Daar speelt Impermo natuurlijk graag op in. 

Tip: terrastegels moeten kwalitatief aan andere eisen voldoen dan tegels voor binnen. Maar daar heeft Impermo een oplossing voor! Bij ons vind je een reeks tegels die verkrijgbaar zijn in een binnen- en buitenvariant. Meedoen met de laatste nieuwe trends? Het kan!  

Samen (ver)bouwen 
Een woonkamer- of keukentegel ook gebruiken voor je terras: het concept is nog niet alomtegenwoordig, maar wint aan populariteit. Je krijgt het gevoel alsof je buiten bent met de gezelligheid van binnen. Met onze Tilestone Core betonlooktegel geef je jouw interieur en terras extra pit met een strakke uitstraling. Tip: je woonkamer of keuken aan het verbouwen? Geef je terras ook een opfrisbeurt, en kies ook buiten voor je favoriete tegels. 

Een combinatie om van te dromen  
De looks van natuursteen en het onderhoudsgemak van een keramische tegel? Met de natuursteenlook van onze keramische tegel,Tilestone Century Grey, breng je de natuur naar binnen. Omdat de tegel bovendien vorst-, vlek- en krasbestendig is, is de tegel ook prima geschikt voor je terras. Zo vormen je terras- en binnentegels meteen een harmonieus geheel. 

Het bos in je achtertuin   
Ook keramisch parket zit in onze binnen-buitenreeks. Keramisch parket is een onderhoudsvriendelijke en natuurlijke optie voor binnen en buiten. Met de houtlook van onze Tilestone Grove Nature bevind je je midden in de natuur, ook wanneer je in de stad woont. 

Nog meer natuur in huis halen doe je zo 
Impermo laat het niet bij binnen- en buitentegels en keramisch parket. Wil je de natuur nog meer integreren in je interieur? Onze Recycled Teak Wood Cladding houtstrips brengen de warmte en gezelligheid van natuurhout naar binnen. Zo combineer je de laatste nieuwe trends en design met een natuurlijk gevoel!