Breng de lente naar binnen en de gezelligheid naar buiten

Het is volop lente en we genieten met z’n allen van de eerste weldadige zonuren. Ben je een fervente zonneaanbidder of zoek je liever de schaduw op? Wie echt wil genieten, tovert zijn terras om tot een waar vakantieoord. En dat komt natuurlijk goed uit, omdat we dit jaar wellicht in onze eigen tuin op reis zullen moeten gaan. Maar hoe breng je de lentesfeer in huis? En hoe zorg je ervoor dat de gezelligheid binnen ook buiten in je tuin aanwezig is?

De binnen-buitentegels van Impermo

Bij Impermo hebben we de ideale manier gevonden om interieur en exterieur met elkaar te verbinden. Met onze binnen-buitentegels creëer je niet alleen eenheid, maar vergroot je ook het gevoel van ruimte. “Kun je dan niet dezelfde tegels gebruiken voor binnen en buiten?”, horen we je denken. Helaas niet! Een terrastegel moet namelijk vorstvrij en minimaal 2 cm dik zijn. Als dat niet zo is, is er een grote kans dat hij al tijdens de eerste winter barst. Daarom ontwikkelde Impermo een assortiment met tegels in twee varianten: één voor binnen en één voor buiten. Ben jij bijvoorbeeld helemaal dol op de look van blauwe hardsteen? Dan steelt Tilestone CerBlue Grey gegarandeerd jouw hart. 

Wie fan is van de betonlook zit bij Impermo sowieso gebeiteld, want ook de Tilestone Beton Grey is verkrijgbaar als terrastegel in 2 cm dik. Een mooi pluspunt is het XL-formaat van 100 x 100 cm, wat voor nog een extra ruimtevergrotend effect zorgt.

Ben jij een echte liefhebber van hout, en wil je met iets origineels voor de dag komen? Dan is de Tilestone Grove precies wat jij zoekt. Deze binnen-buitentegel lijkt dan wel op hout, maar is in werkelijkheid een keramische terrastegel met een onderhoudsgemak waarvoor Mister Proper direct zou tekenen. De warme, beige houttekening met kwasten is perfect afgestemd op de oppervlaktestructuur, die er overigens voor zorgt dat je bij regenweer niet over de tegel uitglijdt. Ben jij een echte durfal wat je interieur betreft en kies je liever voor een échte luxevloer, maar wel tegen een budgetvriendelijke prijs? Tilestone Pietra Ceppo combineert het gemak van een keramische tegel met de authenticiteit van Italiaanse kalksteen met keivormige gesteentefragmenten, beter bekend als ceppo di gre. The best of both worlds als je het ons vraagt.

Naar het assortiment

Meer inspiratie nodig? Ontdek het complete assortiment binnen-buitentegels van Impermo.

Gerelateerde producten

Keramische terrastegel | 29.5x120 cm | Tilestone Grove Sand 29.5x120cm  2.00cm Beschikbaar € 59,99
Keramische terrastegel | 100x100 cm | Tilestone Beton Grey Licht Grijs  2.00cm Te bestellen € 59,99
Keramische terrastegel | 60x60 cm | Tilestone Pietra Ceppo Midden grijs  2.00cm Beschikbaar € 44,99
Ga naar andere posts
Vorige Volgende Ga naar lijst