Breng de lente naar binnen en de gezelligheid naar buiten

De lente is volop bezig en we genieten met z’n allen van die eerste, deugddoende zonnedagen. Fervent zonneklopper of toch eerder een schaduwzoeker? Wie echt wilt genieten, tovert zijn terras om tot een waar vakantieoord. En dat komt natuurlijk goed uit nu we wellicht in eigen tuin op reis zullen gaan. Maar hoe breng je die lentesfeer in huis? En hoe zorg je ervoor dat de gezelligheid van binnen ook in je tuin aanwezig is?

De binnen-buitentegels van Impermo

Bij Impermo hebben we de ideale manier gevonden om interieur en exterieur met elkaar te verbinden. Met onze binnen-buitentegels creëer je niet alleen eenheid, maar vergroot je ook het ruimtegevoel. ‘Kan je dan niet dezelfde tegels gebruiken voor binnen en buiten?’, horen we je denken. Helaas niet, een terrastegel moet namelijk vorstvrij en minimum 2 cm dik zijn, anders barst hij ongetwijfeld tijdens de eerste winter. Daarom ontwikkelde Impermo een assortiment met tegels die in twee varianten bestaan: één voor binnen en één voor buiten. Ben jij bijvoorbeeld helemaal dol op de look van blauwe steen? Dan steelt de Tilestone Century Grey gegarandeerd jouw hart, een absolute eyecatcher met een knap betoneffect aan de randen. Ideaal voor een modern interieur. Is jouw droomwoning eerder landelijk? Dan kaapt Tilestone Belgian Grey wellicht je voorkeur weg. Met zijn warme grijze kleur en onverslijtbare kwaliteit is hij een voltreffer voor jouw country dream house and garden.

Wie fan is van de betonlook zit bij Impermo sowieso gebeiteld, want ook de Tilestone Core Grey is verkrijgbaar als terrastegel in 2 cm dik. Een mooi pluspunt is het XL-formaat van 75 x 75 cm, wat voor nog een extra ruimtevergrotend effect zorgt. Wil je een strakke betonlook? Dan is de Arkos Anthracite misschien wel iets voor jou. Deze grootformaattegel (120 x 60 cm) heeft de looks van een betonvloer met een mat zacht en gewolkt oppervlak in antraciet. Wie hier ook nog ’s een toon-op-toon voegkleur voor gebruikt, kan ervan op aan dat de ruimte niet enkel groter, maar ook harmonieuzer lijkt.

Ben jij een echte liefhebber van hout? Pak jij al graag eens uit met een originele stuk? Dan is de Tilestone Grove exact wat jij zoekt. Deze binnen-buitentegel lijkt dan wel op hout, maar het is eigenlijk een keramische terrastegel met een onderhoudsgemak waarvoor Mister Proper direct zou tekenen. De warme, beige houttekening met noesten is perfect afgestemd op de oppervlaktestructuur, die er overigens voor zorgt dat je bij regenweer niet uitglijdt over de tegel. Ben jij een echte durver als het op je woning aankomt? Kies je liever voor een échte luxevloer, maar dan wel tegen een budgetprijsje? Tilestone Pietra Ceppo combineert het gemak van een keramische tegel met de authenticiteit van Italiaanse kalksteen met keivormige gesteentefragmenten, beter bekend als ceppo di gre. The best of both worlds, toch?

Naar het assortiment

Nog inspiratie nodig? Ontdek het volledige assortiment binnen-buitentegels van Impermo.

Related products

Tilestone Core Grey 75x75cm  2.00cm Available € 39,99
Tilestone Century Grey 75x75cm  2.00cm Available € 39,99
Tilestone Grove Sand Beige  2.00cm Available € 44,99
Tilestone Belgian Grey Grijs  2.00cm Available € 34,99
Tilestone Pietra Ceppo Grijs  2.00cm Available € 29,99
Arkos Anthracite Antraciet  2.00cm Available € 29,99
Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs