VYGO - Impermo tilt vinyl naar een hoger niveau

Vinyl is terug van weggeweest. Die terugkeer geldt niet alleen voor de muziek, maar ook voor vloeren. Maar vinyl is, tegenover materialen als parket en laminaat, lange tijd ondergewaardeerd geweest. De VYGO vinylvloeren van Impermo maken korte metten met dat verouderde imago.

Impermo VYGO: een frisse wind

Met ruim een eeuw kennis en ervaring koos Impermo om vinyl naar een hoger niveau te tillen. Het moest sterker, kwalitatiever, dunner en vooral een pak stijlvoller. Vanuit deze visie werd VYGO geboren.

Door het hedendaagse houten design voelen VYGO vloeren warm en vertrouwd aan. De verkleuringen in het hout, de levensechte knoesten en de verfijnde houtstructuur geven elke ruimte een origineel karakter. De beschermlaag van minstens 0,5mm is mooi verweven met de kleuren en natuurgetrouwe houttekening. Met een keuze aan verschillende tekeningen, kleuren en stijlen past VYGO moeiteloos in elke kamer en elk interieur.

De nieuwste vloertrend na laminaat

De authentieke houtlook van VYGO is een streling voor het oog en kan zonder blozen naast kwalitatief laminaat liggen. Het is één van de meest onderhoudsvriendelijke materialen die je in huis kunt halen: schoonmaken doe je in een handomdraai met een klamme doek. En in tegenstelling tot houten vloeren en laminaat is VYGO vinyl zeer krasbestendig.

Door het eenvoudige kliksysteem behoort de lastige verlijming ook tot het verleden. Je kan je nieuwe vinylvloer eenvoudig bovenop elk type ondergrond leggen. Effen of oneffen; het vormt geen obstakel meer. Met onze plaatsingsgids en het eenvoudige gereedschap ben je er in een mum van tijd doorheen. Een vloer leggen wordt op deze manier kinderspel!

Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs