Over ons

Over Impermo

Impermo, in 1918 begonnen met de aankoop van een tweedehands tegelpers op de Grote Markt van Sint-Truiden, is nu één van de grootste spelers in België op gebied van tegels, natuursteen en parket. Onze grootste doelstelling? Jou elke dag blij maken met jouw keuze.

Gevarieerd assortiment & inspiratievolle toonzalen

Impermo inspireert haar klanten met het grootste assortiment tegels van de Benelux, tentoongesteld in kamergrote sfeerboxen. Zo kan jij je meteen een duidelijk beeld scheppen van hoe een tegel er bij jou thuis zal uitzien.

Kies je voor klassiek, tijdloos of eerder hip & trendy? Bij Impermo volgen we de interieurtrends op de voet. Zo vind je niet enkel tijdloze klassiekers in de toonzalen, maar ontdek je er ook altijd de nieuwste tegeltrends om jou te inspireren om van je huis een gezellige thuis te maken.

Scherpe nettoprijzen inclusief BTW

Gedurende 100 jaar hebben we wereldwijd een groot netwerk aan fabrikanten opgebouwd, waarmee we rechtstreeks onderhandelen over de aankoop van tegels. Door deze rechtstreekse aankoop in grote volumes vind je kwaliteitsvolle tegels aan scherpe nettoprijzen in de Impermo-toonzalen.

Persoonlijke aanpak & deskundig advies

Laat je begeleiden door de verkoopmedewerkers die klaar staan om samen met jou alle (ver)bouwplannen die jij in je hoofd hebt te realiseren. We staan je bij in je keuze van tegel, maar adviseren je ook over de plaatsing en het onderhoud van de door jou gekozen tegel.

Klantgerichte service & dienst-na-verkoop

We willen jou natuurlijk blij maken met je beslissing om voor Impermo te kiezen. Daarom bieden we jou graag optimaal gemak en service aan. Bevestig via My Impermo online je offerte waar je maar wil, doe de betaling en plan snel en gemakkelijk de levering of afhaling van je goederen in. Heb je tijdens heel dit proces toch nog een vraag? Dan staat de klantendienst van Impermo paraat om jou verder te helpen.

Gratis workshops

De verkoopmedewerkers van Impermo hebben niet alleen een passie voor interieurs, maar hebben ook een grondige praktische en technische kennis van de materialen en plaatsingsmogelijkheden. Bovendien kan je beroep doen op verschillend blogs met technische uitleg en begeleidende do-it-yourself-filmpjes. Ben je toch nog wat onzeker? Vuur al je technische vragen dan af op onze technische experts tijdens een demonstratieworkshop. Zo ga je thuis zelfverzekerd aan de slag.

Ruime voorraad & gratis stockage

Lopen je (ver)bouwplannen onverwacht vertraging op? Heb je de tegel van je dromen al gevonden, maar heb je geen ruimte om deze te stockeren? Je kan je tegels tot 1 jaar lang stockeren in ons distributiecentrum. En dit volledig gratis!