Producten

Impermo: al 100 jaar ervaring in Tegels, Natuursteen en Parket

Voor de keuze van een gepaste vloer voor uw woning gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. U kijkt, vergelijkt en zoekt net die stijl die het best bij uw levensstijl en budget past.

Op deze website proberen we de hand van sfeerfoto’s, detailfoto’s en realisaties een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van ons aanbod. Voor advies op maat verwelkomen wij u graag in een van onze toonzalen in Nederland of België.

Bij Impermo vindt u:

Het grootste aanbod van de Benelux

Kiest u voor klassiek, of eerder hip & trendy? Kom naar onze toonzalen en laat u inspireren. U vindt al onze tegels per afdeling overzichtelijk uitgestald in kamergrote sfeerboxen. Zo heeft u meteen een duidelijk beeld hoe de tegel er uit kan zien in uw interieur.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Impermo koopt rechtstreeks aan bij de fabrikant in grote volumes en kan daardoor kwaliteitstegels aanbieden aan scherpe netto-prijzen. Onze prijzen liggen daardoor 30 tot 40% lager dan bij andere tegelzaken. Wat uw budget ook is, we vinden voor u de gepaste tegel. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Daar staan ons eerlijk advies, ons huismerk Tilestone en het CE Kwaliteitslabel voor in!

Deskundig advies

Onze enthousiaste medewerkers en adviseurs staan klaar om u deskundig advies te bieden om uw bouw- en verbouwplannen te realiseren. Niet alleen over welk soort tegel het best bij u past, maar ook over het zelf plaatsen en  welke materialen en gereedschappen u best gebruikt. Wilt u uw vloer toch liever laten plaatsen? Dan brengen wij u graag in contact met een van onze betrouwbare partners.

Filters  
Categorieën
Meer weergeven
Kleur
Meer weergeven
Maat
Meer weergeven
Ruimtes
Meer weergeven
Ontwerp
Meer weergeven
In de massa gekleurd
Kleurvariatie
Meer weergeven
Oppervlak
Meer weergeven
Prijs
Filters Toont 1 - 12 van 2080 producten
Toont 1 - 12 van de 2080 producten