Shop de woonstijl: landelijk & strak

Zijn natuurlijke materialen en warme aardetonen typerend voor jouw woonstijl, maar combineer je die elementen graag met een minimalistische look? Dan is de omschrijving ‘landelijk & strak’ helemaal van toepassing op jouw interieur. Benieuwd hoe je je vloer- en wandtegels in deze stijl kunt integreren? We helpen je op weg.

In een landelijk, maar strak interieur staan warme materialen en een ingetogen kleurenpalet centraal. De moderne lijnen zorgen voor een fris geheel dat vaak zelfs minimalistische vibes creëert. Een authentieke sfeer combineren met een strakke toets? Doen we!

Natuursteen in een landelijk interieur

Bij authenticiteit denk je meteen aan natuurlijke materialen, zoals natuursteen. Margaux zorgt voor een warm gevoel en straalt pure klasse uit. Deze Egyptische kalksteen komt zowel binnen als buiten tot zijn recht. De strakke afwerking, rechte kanten en het gezandstraald uniform oppervlak kenmerken deze subtiele beige steen. Een echte favoriet als basis voor een landelijk, strak interieur.

Bij Antique Blue Light Marble, een Turkse blauwgrijze marmer, zijn het de getrommelde randen die voor een landelijk karakter zorgen. Verder wordt deze natuursteen gekenmerkt door het verzoet oppervlak, een sterke kleurschakering en de mooie patine die na enig gebruik verschijnt.

Net zo authentiek qua uitstraling, maar dan als terrastegel en met de looks van blauwe steen: Tilestone Belga Grigio, vormgegeven door Italiaanse designers. Met de subtiele golven in het oppervlak ziet het materiaal eruit alsof het gevormd werd door de tijd. Het grootformaat van 80 x 80 centimeter zorgt voor het strakke element in deze tegel.

Ook hout is een natuurproduct dat perfect bij deze woonstijl aansluit. LMB Oakland Pure T&G is de gulden middenweg tussen rustiek en strak. Het is een meerlagige parketvloer met enkele knopen en lichte kleurvariaties tussen de verschillende planken. De lange, brede planken werden behandeld met een onzichtbare olie en lenen zich trouwens perfect voor vloerverwarming!

Betonlook als strakke basis

Naast natuursteen en hout, hoort betonlook zeker in dit rijtje thuis. Een tegel met betonlook, zoals VYGO Tiles Cement Grey, zorgt voor het moderne element. Vul aan met natuurlijke materialen en warme aardetonen voor een resultaat dat volledig aansluit bij een landelijk, maar strak interieur. Een plaatsing in halfsteensverband zal het landelijk karakter alleen maar meer versterken.

Deze vinyltegel is verder ijzersterk en veelzijdig. Een vinylvloer is trouwens erg geschikt voor een snelle make-over van bijvoorbeeld je badkamer. Je plaatst de vinyltegels namelijk eenvoudig bovenop je bestaande vloer en het 100% waterbestendig karakter voorkomt schimmels of zwelling.

Zet de toon met wandtegels

Afsluiten doen we niet met een vloertegel, maar met een wandtegel! Met wandtegels kan je zeker en vast de toon zetten voor jouw unieke woonstijl. Niet alleen de looks van authentieke zelliges, maar ook de aardetonen zorgen ervoor dat wandtegel DNA Enamel Square Smoke zich helemaal thuis voelt in een landelijk, strak interieur. Mag het toch iets frisser? Kies dan voor de variant met witte nuances, DNA Enamel Square White. Of combineer beide voor een origineel resultaat!

Gerelateerde producten

Keramische terrastegel | 80x80 cm | Tilestone Belga Grigio Blauw  2.00cm Beschikbaar € 54,99
Keramische wandtegel | 12.5x12.5 cm | DNA Enamel Square White 12.5x12.5cm  0.80cm Beschikbaar € 59,99
Ga naar andere posts
Vorige Volgende Ga naar lijst