Tegeltje, tegeltje aan de wand

Wandtegels in de keuken zijn niet alleen praktisch, maar ook decoratief! Natuurlijk juichen we onderhoudsgemak toe. Maar het oog wil ook wat. Wandtegels kunnen de uitstraling van je keuken maken of breken. De materialen, formaten, kleuren en patronen zijn mede bepalend voor de sfeer. Hoog tijd dus om een paar toffe ideeën met je te delen!

Authentieke wandtegels

We beginnen met een absolute favoriet. Zellige Tundra is een Marokkaanse wandtegel in antraciet-zwarte kleurtinten. De authenticiteit valt af te lezen aan de onregelmatigheden in het glazuur en de randen. De tegels worden dan ook met de hand gekneed, gevormd én aangestampt. De traditionele vibes in combinatie met donkere tinten passen perfect bij een landelijke en strak ingerichte leefkeuken. Kom alles te weten over het artisanale productieproces van Zelliges in deze video!

Ben je op zoek naar een keramische variant met een iets vriendelijker prijskaartje? Kies dan voor de Tilestone Keramische Zellige GreyDie ademt precies dezelfde authentieke sfeer als de artisanaal vervaardigde variant. De parelmoerglans en speelse oppervlaktestructuur maken het helemaal af.

Kleurrijke accenten in de keuken

Voor liefhebbers van kleur is er de Artisan-collectie. Twee verschillende formaten en maar liefst twaalf kleuren creëren verschillende effecten in je keuken: van Ibiza vibes met Artisan Moss Green Glossy tot een romantische look op basis van Artisan Rose Mallow Glossy. De rijke kleurschakeringen in elke uitvoering brengen je spatwand volledig tot leven. Het subtiel glanzende en golvende oppervlak weerkaatst bovendien het licht. Hierdoor oogt je keuken groter.

Hou je meer van zachtere, natuurlijke tinten? De aardetinten van de Neutra-collectie komen goed tot hun recht in een landelijke en strakke woonstijl of in een leefkeuken met Scandinavische en groene elementen. Bijzonder leuk zijn de verschillende legpatronen die je kunt creëren: in één rechte lijn, in halfsteensverband of zelfs in een visgraatpatroon. Ook de verschillende formaten (vierkant en rechthoekig) bieden extra mogelijkheden om een fraai patroon samen te stellen. Dit resulteert steevast in een levendig spel tussen licht en schaduw dankzij het glanzende oppervlak en de onregelmatigheden in de randen en structuur.

XL-wandtegel met de looks van natuursteen

Tenuta Greige is eveneens een keramische vloer- en wandtegel, maar dan met de look van natuursteen. De warme greige tinten, karakteristieke nerven en lichte glans dragen stuk voor stuk bij aan de luxueuze uitstraling van verzoete natuursteen. Deze groot formaat tegel zal zowel in een klassieke als in een moderne leefkeuken shinen

Nu aanvragen

Ben je klaar om jouw woonstijl extra te accentueren met perfect passende wandtegels in je keuken? Vraag nu een gratis Sample Box aan en ervaar jouw favoriete tegels meteen in jouw interieur!

Gerelateerde producten

Handgemaakte Marrokaanse Zellige | 10x10 cm | Zellige Tundra Antraciet  1.30cm Beschikbaar € 94,99
Keramische wandtegel | 10x10 cm | Tilestone Keramische Zellige Grey Licht Grijs  0.90cm Beschikbaar € 44,99
Keramische wandtegel | 7.6x30.2 cm | Neutra Cool Grey Glossy 7.6x30.2cm  0.80cm Beschikbaar € 44,99
Keramische wandtegel | 6.5x20 cm | Artisan Rose Mallow Glossy 6.5x20cm  0.80cm Beschikbaar € 49,99
Keramische wandtegel | 13.2x13.2 cm | Artisan Moss Green Glossy 13.2x13.2cm  0.80cm Beschikbaar € 49,99
Ga naar andere posts
Vorige Volgende Ga naar lijst