Nieuwe trend gespot in de tegelwereld: keramische XXL-tegels in luxueuze uitvoeringen zoals de marmer- of betonlook. Waar keramische tegels in standaardformaat (60 x 60 cm) nog steeds enorm populair zijn, zien we alsmaar vaker XXL-tegels opduiken. Met afmetingen van 120 bij 120 cm voor vloertegels en 120 bij 240 cm voor wandtegels, creëren deze keramische platen een ongelooflijke harmonie in huis. Daarenboven geven ze je ruimte een luxueuze uitstraling.

Minder ruimte, meer ruimte

Het grootste voordeel van de grote keramische platen is misschien wel dat een kleine ruimte groter oogt dankzij de strakke belijning en het minimum aan voegen. Deze optische illusie zorgt ervoor dat een ruimte veel groter aanvoelt dan ze in werkelijkheid is. Een ideale oplossing voor relatief kleine ruimtes zoals een badkamer bijvoorbeeld. Doordat je wellicht dezelfde keramische plaat kiest voor de vloer én wand, haal je bovendien een visuele, doortastende harmonie in huis. Tot rust komen dankzij je vloer- en wandbekleding? Tuurlijk wel!

Nu bij Impermo
Combineer de marmertrend met deze nieuwe XXL-tegeltrend en ga voor Ultimate Carrara, wit carrara-marmer met grijze nerven. Klassevol, luxueus én harmonieus!

Moeiteloos onderhoud

Keramische vloer- en wandplaten hebben het enorme voordeel dat er dankzij het grote formaat erg weinig voegen zijn. Daardoor is de tegel erg onderhoudsvriendelijk en leent hij zich perfect voor een plaatsing in de badkamer (tot zelfs in de inloopdouche!). Maar niet enkel de afwezigheid van voegen maken de platen onderhoudsvriendelijk, de keramische platen zijn eveneens kras-, hitte-, UV- en zuurbestendig. Ze kunnen dus wel tegen een stootje!

Strakke look & feel

Eenvoud siert, en dat blijkt nogmaals door de populariteit van de keramische XXL-platen. Of je nu kiest voor een stijlvolle marmer of stevige betonlook, met een vloer en wand van keramische platen geeft u uw ruimte een minimalistische vibe. Bent u helemaal dol op de zachte betonlook? Dan is de Ultimate Crete van Impermo ongetwijfeld iets voor jou, een lichtgrijze XXL-betonlookplaat die prachtig samenvloeit met zwarte accenten en fluweel.

Strak tegelwerk

Denkt u eraan om de keramische platen zelf te plaatsen? Dan is het onze plicht bij Impermo om u eraan te herinneren dat dit geen eenvoudig werkje is. De plaatsing vergt namelijk heel wat vakkennis, aangepaste tools, een bepaalde handigheid en toch wel heel wat geduld. Wil je zeker zijn van strak tegelwerk? Vertrouw dan op een professionele plaatser.

Related products

Ultimate Crete 120x120cm  0.90cm Available € 29,99
Ultimate Carrara Wit  0.90cm Available € 29,99
Ultimate Carrara 120x240cm  0.90cm Available € 59,99
Ultimate Crete 240x120cm  0.90cm Available € 59,99
Navigate through our posts
Previous Go to all blogs