Sinds enkele jaren maakt vinyl een heuse comeback, zowel voor muziek- als interieurliefhebbers. En al zijn we best muzikaal aangelegd bij Impermo, het is natuurlijk de vinylvloer die keer op keer ons hart verovert. Ben je aan het (ver)bouwen en nog op zoek naar een echte sfeermaker in huis? Dan is VYGO vinyl misschien wel de geknipte keuze voor jou. Impermo zet de vijf belangrijkste voordelen van VYGO voor jou op een rijtje.

1. VYGO vinyl is budgetvriendelijk

Een goede vloerbedekking kiezen die binnen je budget past, is geen eenvoudige klus, zeker niet als je niet wilt inboeten aan kwaliteit. Met VYGO vinyl zit je eigenlijk altijd goed, want de prijs-kwaliteitsverhouding van dit veelzijdig assortiment is ongeëvenaard. Kies je favoriete kleur, stijl en design en creëer een perfecte eenheid in huis, want vinyl kan je zowat in elke ruimte plaatsen, zelfs in de badkamer en keuken. Het voordeel van één vloertype voor heel wat ruimtes? Meer rust en een groter ruimtegevoel.

2. VYGO vinyl is eenvoudig (zelf) te plaatsen

Wie renoveert of (ver)bouwt met een gezin, zoekt vaak een vloer die snel en netjes te plaatsen is. Ook op dat vlak scoort het vinyl van Impermo erg goed dankzij de eenvoudige plaatsing met kliksysteem, en dus zonder verlijming! Om alles netjes af te werken, kan je ook bij Impermo terecht voor de bijhorende plinten.

Wist je dat…
De VYGO vinylvloeren ook op een bestaande vloerbedekking geplaatst kunnen worden? Breekwerken vermijden, dat doe je met VYGO van Impermo!

3. VYGO vinyl is krasbestendig én slijtvast

VYGO vinyl is de meest gezinsvriendelijke vloer in het aanbod van Impermo. Hij is niet enkel krasbestendig, maar ook indrukwekkend sterk en ongelooflijk slijtvast. Dankzij de beschermlaag van 0,55 mm is de vloer ook bestand tegen water en vlekken, erg handig als de hond na wat rollen in de modder het huis binnenloopt.

4. VYGO vinyl is onderhoudsvriendelijk

“Maar is VYGO vinyl ook onderhoudsvriendelijk?” Voor een gezin met kinderen en huisdieren misschien wel de belangrijkste vraag wanneer zij een vloer kiezen. En gelukkig kunnen we hierop een positief antwoord geven. Het onderhoud is ongelooflijk eenvoudig: gewoon even stofzuigen en met een klamme dweil reinigen.  

5. VYGO vinyl valt perfect te combineren met vloerverwarming

Geen fan van een houtkachel of radiatoren aan de muren? Dan is vloerverwarming misschien wel de meest geschikte – en meest elegante – oplossing voor jou. Ook bij een vinylvloer van de VYGO collectie kan vloerverwarming perfect dankzij de lage warmteweerstand en vervormingsresistentie.

Ontdek hier het VYGO assortiment

Ben je helemaal gewonnen voor de eigenschappen van VYGO vinyl?

Ga naar andere posts
Vorige Volgende Ga naar lijst