De perfecte alternatieven voor een houten vloer

Een houten vloer staat enorm chic in elke woning. Hou je van hout, maar heb je geen zin in het regelmatige onderhoud of stevige prijskaartje? Impermo heeft een vloer voor iedereen! Wij hebben tal van alternatieven voor de houten vloer waar jij zo dol op bent. Met dezelfde warme uitstraling, lange levensduur en authenticiteit natuurlijk! In dit blog ontdek je ze allemaal.

Hout voor het hele huis

Waarschijnlijk heb je weleens gehoord dat je beter geen parket kunt leggen in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Dat is inderdaad niet zo’n slim idee. Droog hout neemt immers snel waterdeeltjes op, waardoor de kans bestaat dat je parket gaat zwellen. Een absolute no-go dus in de badkamer! Gelukkig bestaan er vandaag tal van alternatieven met houtlook die zelfs het kleinste kamertje van je woning een huiselijke sfeer geven.

De PVC click-vloer VYGO Oak Tree Natural is bijvoorbeeld enorm onderhoudsvriendelijk en 100% waterbestendig. Daarom is het een perfecte match in de badkamer! De toplaag bezit een lichte structuur die overeenkomt met de lichtrustieke tekening van hout. En dankzij het makkelijke kliksysteem en de aangehechte ondervloer plaats je hem gewoon zelf!

Voor de hele familie

Laat je af en toe wel eens wat vallen op de grond? Of heb je kids in huis die graag ravotten en van de woonkamer hun eigen fort durven maken? In een huis waarin wordt geleefd, kun je het beste een vloer leggen die tegen een stootje kan, zeker in de keuken en woonkamer. Keramisch parket leent zich daar perfect voor!

Een van onze favorieten is Tilestone Essence Wood Amber, die zelfs de 3D-structuur met knoesten en nerfpatronen bezit die eigen is aan amberhout. Authentieke verfijning haal je ook in huis met Atlas Concorde Heartwood Malt, een luxueuze keramische tegel die geïnspireerd is op Italiaanse eik met geborstelde afwerking. Beide tegels zijn krasvrij, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming én koeling.

Shhhhhh…

Ja hoor, bij Impermo hebben we ook een collectie kurkvloeren met houtlook! Zowel thermisch als qua geluid heeft kurk een isolerende werking. Kurk sluit comfortabele warmte dus in je woning én filtert tegelijkertijd omgevingsgeluiden uit. Een win-winsituatie! Een echte Impermo-topper is Santana Eco Designwood Plus Cream. De toplaag zorgt voor een grote weerstand en vlekbestendigheid, waardoor je de kurktegel perfect in je keuken of woonkamer kunt leggen. Een leuk extraatje: de planken hebben hetzelfde formaat als échte parketplanken (181,5 x 20 cm).

Vraag een Sample Box aan

Ook op zoek naar jouw droomtegel? Vraag een Sample Box aan en laat je inspireren door jouw favoriete tegels.

Gerelateerde producten

Keramische parkettegel | 18.5x150 cm | Tilestone Heartland Malt 18.5x150cm  0.90cm Beschikbaar € 49,99
Keramische parkettegel | 26x160 cm | Tilestone Essence Wood Amber 26x160cm  1.05cm Beschikbaar € 49,99
Kurkvloer met click systeem | 20x181.5 cm | Santana Eco Designwood Plus Cream 20x181.5cm  1.00cm Beschikbaar € 54,99
Ga naar andere posts
Vorige Volgende Ga naar lijst