Woonruimte (her)inrichten on a budget

Ben je net verhuisd of is je leefruimte gewoon toe aan een opknapbeurt? Ook met een krap budget is een verfrissende restyling mogelijk. Kies voor een duurzame basis en voeg de juiste accenten toe om jouw leefruimte helemaal als nieuw te doen aanvoelen.

Een budgetvriendelijk interieurplan

Bedenk van tevoren in welke aspecten je wilt investeren. Aan welke interieurelementen wil je meer, of juist minder budget spenderen? Het loont in ieder geval de moeite om te investeren in een paar kwalitatieve basisstukken, zoals een sofa, een kast of een bed. Daarmee richt je je woning al snel modern, minimalistisch en stijlvol in. En denk eraan: goedkoop is duurkoop. Als je na 2 jaar al een nieuwe sofa moet kopen vanwege van de slechte kwaliteit, ben je aan het einde van de rit duurder af.

Een duurzame basis

Nog zo’n belangrijk basiselement is natuurlijk je vloer. De vloer die je kiest bepaalt het canvas voor de rest van je inrichting. Een betonlooktegel zet bijvoorbeeld de toon voor een industriële setting, terwijl een licht keramisch parket een mooie basis vormt voor Scandinavische details.

VYGO click PVC plaats je snel en eenvoudig bovenop je bestaande vloer. Veel VYGO click PVC-vloeren hebben een geïntegreerde ondervloer, waardoor je geen aparte ondervloer nodig hebt. Geen breekwerken, volledig DIY-proof én een budgetvriendelijke plaatsing dus! Bovendien zijn VYGO click PVC-vloeren ijzersterk en eenvoudig schoon te maken. Door het 100% waterbestendige karakter van de vloeren zal er geen schimmel of zwelling ontstaan bij contact met water én is VYGO click PVC zelfs geschikt voor de badkamer.

VYGO Timeless Orvieto heeft een lichte structuur die overeenstemt met de rustieke tekening van hout. Een bijzonder natuurgetrouw design, beschikbaar in 3 kleurvariaties. Orvieto heeft bijvoorbeeld zachte natuureiken kleurnuances. Ook VYGO Lynwood Oak heeft een lichte structuur en een natuureiken tekening. Maar deze vloer wordt geplaatst in visgraatmotief en bestaat daarom uit kleine, smalle planken. Het patroon zorgt meteen voor een frisse, levendige touch! Beide VYGO click PVC-vloeren plaats je met een handig kliksysteem.

All about the details

Vul je duurzame basis aan met leuke details. Ga daarvoor op schattenjacht in tweedehandswinkels of op rommelmarkten. Maak er jouw persoonlijke missie van om de meest unieke objecten voor een zacht prijsje te scoren. Budgetvriendelijk en origineel!

Wist je dat je een nieuwe look kunt creëeren met een paar kleine aanpassingen? Vervang je kussenslopen naar hartenlust, verander de posters in je frames bij het wisselen van de seizoenen of hang je spiegel op aan een andere muur voor een nieuwe invalshoek.

Bestel een gratis Sample Box

Ga jij binnenkort zelf aan de slag met de plaatsing van jouw vloer? Bestel een Sample Box met gratis samples van jouw VYGO click PVC.

Gerelateerde producten

Clickvinyl/PVC | 10x60 cm | VYGO Lynwood Oak Natuur  0.65cm Beschikbaar € 39,99
Ga naar andere posts
Vorige Volgende Ga naar lijst