Dat simpel ook chic kan zijn, bewijst de interieurtrend back to earth. Eenvoud, rust en duurzaamheid zijn essentiële elementen die we vanuit de natuur naar binnen brengen. De kleuren en materialen die Moeder Aarde ons elke dag ter beschikking stelt zijn eindeloos, en oh zo mooi.

Natuurlijke materialen, zoals hout, jute en rotan voeren je meteen mee naar de ongeëvenaarde rust van een verlaten strand. Het verbaast dus niet dat zachte tinten uit de natuur eenvoud en sereniteit in je interieur brengen. Denk maar aan de beige tinten van zand en klei die ook nog eens makkelijk met elkaar te combineren zijn.

In je eigen thuisspa genieten van een ultiem relaxmoment? De keramische wandtegel Brick Taupe is geïnspireerd op de natuursteenkeien die je er zo vaak tegenkomt. Zijn beige-taupe kleurschakering reflecteert een natuurlijke sfeer en is makkelijk te combineren met andere natuurlijke elementen als bamboe en linnen. En maak je geen zorgen: deze bricks hoef je niet één voor één op de muur te lijmen. De tegel van 25x50cm weerspiegelt een mozaïek aan bricks die als een puzzel in elkaar passen.

Ben je niet zo’n fan van puzzelen, dan val je misschien wel voor de charme van de keramische wandtegels Zellige Manara Clay Temara Taupe. Ze bezitten de uitstraling van de authentieke zelliges, inclusief afgeronde hoekjes en speelse oppervlaktestructuur die je ook terugvindt op de artisanaal vervaardigde tegeltjes, zoals Zellige Soft White.

Ook belangrijk binnen deze trend: duurzaamheid. Want al deze mooie kleuren en materialen uit de natuur willen we koesteren. Zo past Santana Eco Designwood Plus Cream, met zijn beige houttekening en duurzame materiaal, volledig in het plaatje. De kurkvloeren in de Santana-collectie bestaan uit 100% natuurlijke kurkvezels die warmte-isolerend en energiebesparend werken. Verder is ook de plaatsing 100% milieuvriendelijk. Dankzij het uniclic gebeurt dit “zwevend”, wat wil zeggen dat verlijming niet nodig is. En je doet het ook nog eens makkelijk zelf!

Naar onze toonzalen

Breng een bezoek aan één van onze toonzalen en laat je inspireren door alle interieurtrends. De sfeervolle inspiratieboxen stellen je voor aan het grootste assortiment tegels van de Benelux.

Gerelateerde producten

Handgemaakte Marrokaanse Zellige | 10x10 cm | Zellige Soft White Wit  1.00cm Te bestellen € 99,99
Kurkvloer met click systeem | 20x181.5 cm | Santana Eco Designwood Plus Cream 20x181.5cm  1.00cm Beschikbaar € 54,99