3 x origineel met hexagontegels

Fans van geometrie zijn gewaarschuwd: aan hexagontegels kunnen maar weinigen weerstaan. De esthetische vormen, speelse kleuren en een stijlvolle uitstraling zorgen voor een origineel accent in jouw badkamer en keuken. En ja hoor, zelfs in je woonkamer ga je aan de slag met zeshoekige tegels! Op zoek naar inspiratie? We’ve got you covered!

Kleurrijke en speelse hexagontegels

Klei, helder blauw of roze? Kiezen wordt moeilijk, want de Kromatika-collectie bevat maar liefst 11 kleuren! Creativiteit bovenhalen is dus de boodschap, want de combinaties zijn bijna eindeloos. Een roze wandtegel bijvoorbeeld combineren met een bruine zeshoekige vloertegel? Alles kan! Het resultaat is hoe dan ook een kleurrijk geheel met een speels honingraatpatroon. Je wand, je vloer, óf beide komen helemaal tot leven.

Dubbel lijnenspel

Voor wie het nog iéts meer mag zijn, zal de Meraki-collectie de aandacht stelen. Bovenop het honingpatroon dat de zeshoektegels vormen, zorgt de tekening op de tegels voor een extra lijnenspel. Plaats alle wandtegels in dezelfde richting voor een strak effect of maak clusters van drie tegels waarbij alle lijnen vanuit één middelpunt vertrekken. Vooral in de badkamer en keuken zal je deze hexagontegels tegen het lijf lopen. Waw!

Stijlvol en elegant honingraatpatroon

Een stijlvolle uitstraling als extra toevoeging aan het honingraatpatroon dat de zeshoekige tegels creëren? DNA-collecties DNA Pietra Hexagone en DNA Limestone blinken uit in elegantie. DNA Pietra Hexagone Calacatta heeft de uitstraling van wit Calacatta marmer met typerende grijze beadering, waarbij een rijke kleurschakering naar voor komt. De andere hexagontegels uit de DNA Pietra-collectie herken je aan de looks van kalksteen, gecombineerd met het lijnenspel van natuursteenaders.

Ook in de DNA Limestone-collectie zijn de looks van natuursteen terug te vinden, maar dan in een groter formaat: 32 x 36,8 centimeter. De verschillende varianten in de kleuren taupe, wit, antraciet en grijs zorgen ervoor dat de collectie voor ieder wat wils bevat. En makkelijk onderhoud? Check! Want deze hexagon vloertegels bevatten een lichte oppevlaktestructuur en een matte afwerking. Niet enkel je badkamer en keuken fleur je dus op met zeshoektegels, ook je woonkamer is een echte liefhebber van DNA Limestone.

Naar de toonzalen

Wil jij thuis ook origineel aan de slag met hexagontegels? Ben je benieuwd naar de verschillende afwerkingen en de details over de plaatsing en het onderhoud? Kom langs in één van onze toonzalen. Onze tegeladviseurs staan voor je klaar! 

Gerelateerde producten

Keramische vloer- en wandtegel | 10.1x11.6 cm | Kromatika Rose Hexagon 10.1x11.6cm  0.86cm Beschikbaar € 64,98
Keramische vloer- en wandtegel | 14x16 cm | DNA Pietra Hexagone Linen 14x16cm  0.85cm Beschikbaar € 64,98
Ga naar andere posts
Vorige Volgende Ga naar lijst