Een prachtige bel-etage voor Cara en Wouter

Na een moeilijke zoektocht voor aankoopmakelaar Béa en enkele toegevingen (én traantjes) van Cara en Wouter, is het team van Blind Gekocht erin geslaagd om een woning met heel wat potentieel te vinden in Deurne. Een vreemde verandabijbouw zorgde eerder al voor verwarring en teleurstelling bij Cara. En ook Wouter was niet 100% tevreden, maar hoe liep het avontuur af voor dit jonge koppel? Met een brede glimlach natuurlijk!

Werk aan de winkel

Net als heel wat jonge koppels waren Cara en Wouter op zoek naar een gezellige woning met drie slaapkamers, een tuin en niet te veel renovatiewerk. Het budget mocht dan wel niet klein zijn, toch was het voor Béa een heuse zoektocht. Maar wie zoekt die vindt, en Béa kocht een huis in Deurne. Ietwat buiten de gevraagde regio, maar eigenlijk perfect voor Cara en Wouter, want de woning is zowel rustig als centraal gelegen.

Tijdens de eerste ontdekking – voor de renovatie – viel het vooral op hoe ‘raar’ deze woning ingedeeld was. Met als hoogtepunt natuurlijk de vreemde bijbouw met raam en deur. Hoe zou interieurarchitect Bart dit oplossen? Cara was er alvast niet gerust in. Ook de kleine keuken kon op weinig enthousiasme rekenen. Maar Bart zou natuurlijk Bart niet zijn mocht hij geen indrukwekkend ontwerp uit zijn mouw schudden. Na enkele maanden is het eindelijk zover en mogen Cara en Wouter hun nieuwe woonst gaan ontdekken.

Een verbazingwekkend resultaat

‘Ik heb een beetje stress dat het een downgrade zal zijn’, zei Wouter, maar dat bleek natuurlijk niet zo. Hoewel er in de benedenruimte niet erg veel werd gerenoveerd, was dat op de eerste verdieping natuurlijk wél het geval. Wat een resultaat! ‘Ah, hier zit het geld dus’, zegt Cara terwijl ze van de ene verbazing in de andere valt. Een gezellige living met alles erop en eraan, inclusief leeshoekje voor de vrouw des huizes. In de living voorzag interieurarchitect Bart een donkerbruin, karaktervol parket van bij Impermo: de LMB Sedarland Antique T&G.

Over naar de keuken, waar de Paul & Jane Belle Epoque Coudray-patroontegels schitteren als geen ander. Iets wat heel erg in de smaak valt bij het jonge koppel, en dan vooral omdat er bij die tegels ook een gloednieuwe keuken hoort. De blinkende wandtegels in de keuken komen ook van bij Impermo: onze Crackle Aspen Glossy. De rare verandamuur ging er natuurlijk uit, wat een opluchting! Dat de oude keuken verstopt zit, dat is misschien wat vreemd, maar ze kunnen ermee leven. ‘Dat breken we later wel eens uit’, stellen ze.

Ook op de bovenste verdieping zette Bart alles op alles, en koos hij ervoor om zowel de master bedroom als de badkamer volledig in te richten. In de slaapkamer koos hij voor VYGO Premium Paris. ‘Een mooie vloer’, stelt Cara, en dat kunnen we bij Impermo natuurlijk alleen maar beamen. In de volledig nieuwe badkamer vinden we dezelfde patroon- en wandtegels terug als in de keuken, iets wat Cara direct opvalt. ‘Mooi betegeld’, bevestigt Wouter direct. Het team van Impermo wenst Cara en Wouter alleszins schitterende momenten toe in hun nieuwe woning.

Gerelateerde producten

Meerlagig parket tand en groef | 19x186 cm | LMB Sedarland Antique T&G Bruin  1.50cm Beschikbaar € 89,99
Keramische vloer- en wandtegel | 15x15 cm | Paul & Jane Belle Epoque Coudray Beige  0.80cm Beschikbaar € 39,99