Zij gelukkig, hij gelukkig: Jan en Flo ontdekken hun nieuwe woning

Na heel wat maanden wachten, pikte Dina Jan en Flo eindelijk op om hun nieuwe thuis te gaan ontdekken. Aankoopmakelaar Béa en interieurarchitect Bart waren er allesbehalve gerust in na de tegenvallende eerste reveal van het huis in oorspronkelijke staat. Er hing weliswaar een zwaard van Damocles boven hun hoofd. Zouden ze het koppel toch nog gelukkig maken met de renovatie van het huis, of zouden er opnieuw traantjes vloeien? Voor accountmanager Jan was er maar één regel: als ze Flo gelukkig maakten, dan was hij gelukkig.

De eerste teleurstelling

Geen wit blokske, zoals Flo gedroomd had, wel een rustieke woning met een massieve deur. ‘Hout’, hoorden we Jan in de vorige aflevering zeggen. En ‘Oud’, vulde Flo aan. Wie er het zenuwachtigste was van de vijf aanwezigen, dat was niet meteen duidelijk. En toen de sleutel in het sleutelgat ging, hoorden we het hart van Bart misschien wel kloppen tot in onze living. Bij Impermo hoopten we vooral dat Jan en Flo blij zouden zijn met hun vloer- en wandbekleding natuurlijk.

Happy new home

Waar de eerste indruk niet overweldigend was – in de hal had Bart niets veranderd door het beperkte renovatiebudget – werd het koppel alsnog met verstomming geslagen toen het de deur naar de living opende. Een lichtrijke, moderne en open ruimte met Japanse toetsen was exact waarop Jan gehoopt had. En hoewel ze in het begin nog wat afwachtend was, was ook Flo erg blij met de keuzes die Bart voor hen gemaakt had. De tegel in de eetruimte en de keuken, de Pietra Lombarda Off White, zorgde voor een luxueus en open ruimtegevoel. Het XL-formaat van 90 bij x90cm zit daar zeker voor iets tussen. Iets wat ook Jan niet ontging. , want “DDat zijn keigrote tegels.”, merkte hij fijntjes op. En ook Flo vond de keramische vloertegel met trendy stijlvol ceppo di gre-design top.

De ontdekkingstocht van het koppel ging vervolgens verder op de bovenverdieping, waar de praktische VYGO Vinyl Timeless Guti de show stal, of was het toch eerder het Japanse toilet dat met de eer ging lopen? De badkamer kon alvast op heel wat enthousiasme rekenen van Jan, die het zelfs zijn ‘droombadkamer’ noemde. Aandachtige kijkers was het vast niet ontgaan dat ook hier dezelfde tegel gebruikt werd als in de keuken en de eetruimte. Een bewuste keuze van de interieurarchitect om meer eenheid en rust in huis te brengen. Waar het huis eerst voor traantjes zorgde, toverde het nu toch een glimlach op het gezicht van Flo. Eind goed, al goed? Bij Impermo hopen we alvast dat het koppel een mooie toekomst tegemoet gaan in hun nieuwe thuis. Happy new home, Flo en Jan!

Deze week…

Benieuwd naar het resultaat in Kortrijk? Je ontdekt de nieuwe woning van alleenstaande moeder Davina en haar 6-jarig zoontje Alex vanavond om 20.35 op VIER, of nadien op vier.be. Impermo kijkt natuurlijk mee!

Gerelateerde producten

Clickvinyl/PVC | 18x122 cm | VYGO Timeless Guti Beige  0.60cm Beschikbaar € 39,99