Klein maar fijn: Davina en Alex komen thuis

Het moment suprême voor Davina en zoontje Alex is aangebroken: na anderhalf jaar onder het dak van Davina’s ouders, verhuist de alleenstaande mama naar haar eigen woning. Dina overhandigde de sleutels en ging samen met Davina en zus Tessa op ontdekking. Voelt Davina zich direct thuis, en hoe enthousiast is zoontje Alex over zijn eigen kamer?

Een stevige uitdaging

Aankoopmakelaar Béa had het niet gedacht, maar zelfs met een uitdagend budget van 150.000 euro kan je in hartje Kortrijk een woning met tuintje op de kop tikken, én nog wat centjes overhouden voor noodzakelijke mini-verbouwingen en interieurinrichting. Interieurarchitect Bart zette alles op alles, rekende en herrekende zijn budget en nam moeilijke beslissingen. Voor hem was het belangrijkste dat Davina en haar zoontje een instant thuisgevoel zouden hebben, ook al was het huis niet volledig gerenoveerd. En dat lukte!

Van de ene verbazing in de andere

Davina had er sowieso al veel vertrouwen in, maar het resultaat overtrof werkelijk al haar verwachtingen. Samen met Tessa – zoontje Alex moest nog naar school – opende Davina de deur naar haar nieuwe woning en nieuwe leven. Davina werd direct overweldigd met een waw-gevoel: de foto’s van haar zoontje in de hal, de lichtrijke, moderne leefruimte, de nieuwe keuken met twee fantastische koepels. Om het in Davina’s woorden te zeggen, ‘het is beiretof’. Naast de nieuwe kachel – toch wel een belangrijk punt – werd ook de vloer volledig vernieuwd. In de leefruimte koos Bart voor de VYGO Premium Paris, een onderhoudsvriendelijke vinyllaminaat met houtlook die een open ruimtegevoel creëert en voor een zachte ondergrond zorgt.

‘Het is exact hoe ik wou dat mijn living eruitzag’, zei Davina, en dan had ze badkamer nog niet ontdekt! Een moderne badkamer die tot in de puntjes afgewerkt was én voorzien werd van volledig nieuwe leidingen. In de badkamer werd gekozen voor de prachtige Tilestone Core Grey-tegel voor de vloer en de prachtige wandtegeltjes Magma Sea Blue. ‘Dat is wat ik wilde hé’, bevestigde Davina de keuzes van Bart.

Op naar de bovenverdieping! Hier werd door het budget net iets minder gerenoveerd en geschilderd, maar toch was Davina meer dan tevreden met haar eigen slaapkamer en dressing. Terwijl Davina en haar zus het Blind Gekocht-team uitvoerig aan het bedanken waren, ging de bel: daar was zoontje Alex! Samen met zijn mama ontdekte hij zijn gloednieuwe, eigen dinokamer! En of hij tevreden was. Happy kid, happy mommy! Impermo wenst het jonge gezin alvast alle succes toe in hun nieuwe woning.

Deze week…

Benieuwd naar het huis van Phylicia en Rob uit Berlare? Je ontdekt hun nieuwe woning morgen om 20.35 op VIER, of nadien op vier.be. Impermo kijkt natuurlijk mee!